Miquel Roca, advocat de la infanta: "Està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei"

"Cristina ha rebut la sentència amb satisfacció però amb el disgust de compartir una condemna 'injusta' pel seu marit perquè creu en la innocència d'Urdangarín", explica Roca
L'advocat de la infanta Cristina, Miquel Roca i Junyent | ACN

 

L'advocat de la infanta Cristina, Miquel Roca i Junyent, s'ha mostrat aquest migdia "molt satisfet" per la sentència del 'cas Nóos', segons la qual la Cristina de Borbó ha quedat absolta, tot i que haurà de pagar una multa de 265.088 euros. En una compareixença davant dels mitjans de comunicació després de fer-se pública la sentència, Roca ha explicat que "el resultat és que la Infanta ha estat absolta amb tots els pronunciaments favorables, conforme a les tesis que hem defensat des del començament". Alhora, l'advocat ha dit que aquest "és un bon moment perque alguns que durant aquest procés han manifestat un escàs respecte per la pressumpció d'inocència, rectifiquessin els seus comentaris".


En relació a l'acusació de Manos Limpias, Roca ha considerat que "se li han imposat les costes", el que "vol dir que la seva actuació no es corresponia amb la que era possible dur a terme". En referència a la responsabilitat civil de Cristina de Borbó, Roca ha explicat que aquesta ja va quedar satisfeta el mes de desembre de 2014 en quanties superiors a les que se li exigeixen ara, de manera que se li hauran de tornar diners. A més, l'advocat ha revelat que ha traslladat la sentència a la Infanta espanyola, "que l'ha rebut amb satisfacció però amb el disgust de compartir una condemna 'injusta' pel seu marit perquè creu en la innocència d'Urdangarín". "Està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei, i Cristina ho ha demostrat", ha conclòs Roca.
Comentaris
Quin cinisme
El Roca no té vergonya. Precisament la sentència demostra que la llei NO és igual per tothom. La infanta era socia igualitaria amb l´Urdangarin i estava al tanto de tot. Que a ella l´absolguin demostra que el judici ja estava decidit. I la feina de defensor ja li ha fet el fiscal. Molt poca vergonya aquests partidaris de la Unidad de Ej-paña.
0
ferran
Tinc escruiximent d'ossos llegint que «Està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei»...S’ha de tenir cara dura xato.
0
Yosoyyo
Festival del humor, hoy "La justicia es igual pa tos". Jajaja.
0
torracollons
"Està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei, i Cristina ho ha demostrat", ha conclòs Roca. hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Karlus
Aqui hi falten en Capri, en Gila, la Trinca, l'Eugenio, en Pepe Rubianes, i apa a riure
0
Fat Boy
Que be. Espero que si mai tinc un problema em tractin igual que a la senyora Borbon.
0
Persepolis
Vergonya de país...quantes parelles han estat condemnades per coses menors que la infanta.. quanta injusticia!!!I el Roca fent veure que.....
0
Sobira
Ets un botifler mentider servidor de la casa irreal espanyola com menteixes roca la justos n'és igual per tothom a l estat pseudo espanyol aquest roca va a ésser l engarjolador dcatalunya dins de l estat espanyol la anticinstitucio espanyola de la prorroga dels decrets lleis franquistes i el de nova planta això es propaganda del règim fosc espanyol marxem i sortirem guanyant
0
Clar
El Roca és un lacai untat de la monarquia. Quina vergonya. Optarà tambe pel seny de la tercera via dels farsants?
0
Joan (Born)
Sr. Roca, per dir-li d´alguna manera, ets un poca vergonya. Aquest paio estava en 16/19 anys. Li apliqueu (tu ets un merda com ells) 6 i en farà 1,5 per bona conducta i en 3er grau.....ficat la teva justícia per l´anus!!!!
0
enric
Aquest ROCA ES INCALIFICABLE, no te vergonya, decencia, i es un adulador del poder, una cosa es guanyar-se la vida , d'altre en es un pobre desgraciat
0
Ramonet de Salou
-Amigo Roca Chunchén, més et valdria fer un discret mutis per la porta del forum, encara que estiguis convençut que el demés som gilipolles.
0
Jo
Tots som iguals davant la llei... Però n'hi ha que ho són més que altres. Oi Roca?
0
De seca
Aixo deu ser humor no,?todos somos iguales...quintip de riure.FA PENA TOT.
0
sometent
Va essent hora de girar l'esquena a familiars i coneguts d'aquests botiflers. Deixem-los sols. No servim-los, ignorem-los, menys-t4enim-los, despreciem-los....que se sentin malament per allà on vagin.
0
Joan Girona
Raonament si més no curiós, Sr. Roca, absoldre un personatge de la "casa real" garanteix la ingualtat de tothom davant la llei...A veure, s'hi pot esforçar una mica més, que no ho acabo d'entendre?... deu ser que formo part dels "més iguals" o dels "menys iguals" davant la llei...això també m'ho haurà de tornar a explicar...En tot cas, aquesta "señora", pobra, amb el marit a presó, que faci un Verkami per pagar la multa.
0
Emili
Cal recordar que el fiscal actuava més com advocat defensor de la princesa que com a part acosadora. A sobra ens em de sentir a dir que la justícia és igual per tothom ? Doncs sí és igual per tothom però per alguns és més igual que per altres.
0
Lluís Nicolau
El Roca té raó: està garantuida la igualtat dels ciutadans. però s'oblida de dir que els catalans som súbdits, per poc temps, de l'engrenatge espanyol.
0
xup
tots iguals devant la llei? jajajajajajajajajajajaja, apart de cara de formigo, es de.ho pensar que som idiotes, vagi a fer punyetes que dixo en sap un rato
0
Hèctor
HAHAHAHAHAHAHA!!
0
Jordi Comasobirana
Com? Què diu? Que està garantida la igualtat de tots els ciutadans? Hahahahahahahahahahaha!!!!!
0
busman
No diu cap mentida. La qüestió és com defineix ell el concepte 'ciutadà' i si la Infanta satisfà les premises d'aquesta definició seva.
0
Jordi Estelada
"La justícia caspanyola és igual per a tothom". Mai s'havia dit una mentida més grossa!!!
0
You now
Un altre embustero, que hi ferem !!!
0
pere
"està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei" FALS !!!! MENTIDER!!!! A la corona ni la toquen, quina colla de cabr...
0
LA VEU DEL POBLE
Quin fastic en fa en MIQUEL ROCA I JUNYENT i dig en MIQUEL i no el SR. MIQUEL, perque lo que tiu en hi ha per llogari cadires, es ben veritat aquella dita catalana que diu " de porc i de senyol sen te que venir de mena" i aixo es lo que diu i lo que fa aquest "picaplietos" amig personal del REI de la BARBARA. Quina vergonya, espero que tot se li torni en contra.
0
Helga
Senyor Roca, si us plau, cal enfotre-se'n?
0
El Roca tant li fa que li puguin dir
Ell amb la "morterada" que li han pagat, marxa amb l'armilla plena, de dignitat poca i d ' escrúpols menys....Sí el fiscal també feia de defensor i l'altre (el de les manos limpias) aquell el van fotre fora de circulació, aquella què sí, que anava a fer la feina.....sabem si tornaran el que han robat? o això miraran de passar....
0
Termodinàmica
La matèria (en aquest cas, Roca) no es crea ni es destrueix, només es podreix.
0
Nònim
Que davant la llei tots sóm iguals ja em costa de creure però a més la pasta que tinguis darrera et fa tenir uns advocats o uns favors que no tothom té. No cal que ens expliquis contes de fades Miquel que tots trepitjem aquest món cada día i sabem quin pa s'hi dóna.
0
Edgar D.
La Constitució ja ho diu clarament... no som tots iguals davant la llei. El rei és inimputable, ja pot robar-me, matar-me, o qui sigui i no passarà res. Això està fora de discussió... I si això fos poc, el PP ja lo afinarà i si és necessari té al TC al seu costat. Per tant, si Roca diu això és un poca vergonya. Espanya no té vergonya, ni ética ni moral.
0
Monty
El de tots els q tenen influències polítiques dretanes i parlen castellà!!!!!!!
0
raymund
Aquest judici, com el del Mas i Cia, no és res més que una comèdia i una farsa. Es tracta de salvar la monarquia, i més que la monarquia, els poders fàctics de l'estat que son els mateixos que durant el franquisme. Igualtat de la justícia per a tots : això no s'ho creu ningú.
0
J. Prades
Está garantida la igualtat dels pobres devant la llei (tots a palmar) També seta garantida l'igualtat dels rics (tots a piular) Quina vergonya Roca, quina vergonya.
0
pepe panxo
LA VIDA POSA A TOTOM AL SEU LLOC,TU JA EL HAS TROBAT,HAS GUANYAT MOLTS RECONEXEMENTS i RELLAVANCIA, PERO HAS PERDUT LA ESTIMA DE MOLTA GENT. TOT TE UN PREU.
0

envia el comentari