Millo alerta que "hi haurà conseqüències" si s'aprova la partida del referèndum als pressupostos

El delegat del govern espanyol critica que la Cambra actuarà "fora del marc de la legalitat" si no atén el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, durant una entrevista amb l'ACN | ACN

 

El delegat de l'Estat a Catalunya, Enric Millo, ha deixat clar que el govern espanyol "no es quedarà de braços creuats" si el Parlament aprova definitivament els pressupostos per al 2017 incloent-hi la disposició addicional 31a, que fa referència al referèndum.

 

 

 

 


Millo ha criticat que la Cambra actuarà "fora del marc de la legalitat" si no atén el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries i ha avançat que, si això passa, "tindrà conseqüències". El delegat no ha parlat obertament de recórrer al Tribunal Constitucional (TC), tot i que ho ha deixat entreveure fent referència a què ja hi ha altres formacions (en al·lusió al PSC) que ja ho han anunciat.

 

"No som els únics que ens hi oposem", ha precisat Millo. De totes maneres, el delegat de l'Estat ha volgut fer una crida "al seny i al sentit comú" abans d'avançar esdeveniments, confiant en què els comptes tiraran endavant sense la disposició.
Comentaris
Haganos un favor Millo
¿ Porque no desaparece del mapa de una vez, que estamos astos de su idiotez ?
Sobira
L única conseqüència qui passarà es que Espanya anirà a can pistraus Sr pillo Espanya s acaba ja li falta donar-li la puntilla segon con vagin les coses proclamarem la dui i la desconnexió express pren nota Millo pillo
Ramon
Igual que el diccionari america va incorporar una nova accepció de la paraula 'potra' amb el significat de "Homer Simpson", el DIEC hauria d'incloure el neologisme 'Enric Millo" com sinònim de "renegat".
misèria fins a la nàusea
El vostre marc mental és ja a la paperera de la història. Només els ignorants o els paràsits que en viuen continuen encara enganxats a les mentides del nacional - catolicismo. A quins t'apuntes tu?
Pako Jones Menda
Mllu, vindras tu a fernos pam pam al culet
Joan
"No me lo puedo creer fefa". Sempre amb la mateixa cançoneta i sense proposar cap solució "Oleee tu"
Karlus
Fora els botiflers
La vixeta emprenyada
Amenaçar i embestir, Apa ja has acabat la feina per aquesta setmana
pms
"estimat" senyor Millo: UI !!!!!!!! QUINA POR.
xup
Pepito Grillo, estoi cagao!
AT
ara la despreciable rata millu es dedica a amenaçar. uuhhh, uuhhh que vindrà el papu
Joan Horta
Sempre amenaces. No teniu solucions per Catalunya apart de seguir agenollats davant de la teva Espanya. T'imagines que Puigdemont o Junqueras diguessin que el dia següent a la independència et jutjarà el Tribunal Suprem Català per dificultar que els catalans poguem viure millor des de fa molts anys?. Milions de catalans que testificaríem contra tu. Hi ha molta hemeroteca que demostrarà els teus pals a les rodes i les teves amenaces... aquesta és la vostra oferta de diàleg?
catala emprenyat
Sr Pillu val més que per fer-te una petita cimatge de les conseqüències que patira caspanya et miris la pelicula de Torrente-5 de Santiago segura. Segurament riurà una mica i veurà el que l'espera a caspanya. Entre altres coses que la fotin fora de la Unió europea i tot això guanyat a pols pels 'democràtes orgànics' del seu partit
stop al PP-COPE-OMELLA
prostituta del PP-BARCENAS.COPE, t'has fet ric fent de lladres rajoia. Pobre corrupte, nomes es un marrano rajoy de barcenas y de la cope-OMELLA
Jaume Vives
No i a nom per aquest home, quina vergonya que deu passar la seva família, quin poca cosa.
Ramon Rovira
Ens trobaran esperant-les
Monty
Ja has demanat permís al PaPa per dir això? O tu ha dit la Camacho? O els seu amic de la fiscalia?
Un Independent
Albiol deia, dia si dia tambe: "S`ha acabat la broma"duran ben be un any. Ara vinga que sigui un altre, vinga el Millo, digueu-li que digui, que: "hi haurà conseqüències" si s'aprova la partida del referèndum als pressupostos". Es que no ni han conseqüències, sense tenir-los aprovats? per tan. tan se'ns en dona; endavant que ja queda un mes menys.
Millo feixista
El dolent de la pel·lícula: http://todosobrecine2.webcindario.com/cadena.11.JPG
Inde
Consecuencias , hace años que las padecemos y las padeceremos mientras no seamos libres.

envia el comentari