Meritxell Batet no trobaria "excepcional" la detenció dels alcaldes que no vagin a declarar

Segons la diputada socialista, Jaume Collboni "es plantejaria moltíssimes coses" si Ada Colau col·laborés en la celebració del referèndum
En una entrevista a Los Desayunos de Televisió Espanyola, la diputada socialista Meritxell Batet ha afirmat que no seria "gens excepcional" que es detinguessin els alcaldes que no es presentin a declarar davant la Fiscalia per la seva col·laboració en l'organització del referèndum de l'u d'octubre. Segons ella, es tractaria simplement "d'anar-los a buscar perquè declarin" i és una situació prevista per la llei en situacions com aquesta no només per als càrrecs públics sinó per a qualsevol ciutadà. 

La secretària d'Estudis i Programes del PSOE, Meritxell Batet | ACN

 

D'altra banda, Batet ha posat com a exemple l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de qui ha assegurat que té ben presa la decisió de "complir" amb la legalitat i de "garantir democràticament els drets dels seus ciutadans".Tot i que confia en la seva paraula i en les declaracions que va fer la passada Diada també ha assegurat que, en cas que Colau decidís col·laborar en la votació, el líder socialista i segon tinent d'alcalde Jaume Collboni es plantejaria "moltíssimes coses".

 

Preguntada sobre el conflicte territorial espanyol de manera més àmplia, Batet ha afirmat que el problema duu anys "enquistat" i que cal abordar-lo a fons per tal de resoldre'l.
Comentaris
sometent
Calro calro.....és propi del PSC estar al costat del que amenaça...
Quina colla! el que han de fer per menjar calent i satisfer els seus instints més baixos
Ja ens teniu els camps de concentració preparats?
Pere Gallerí
Aquesta Sra. es com aquell otorrino que rep un pacient i li mira el coll i li diu: Ui, això ho té molt malament, faci's-ho mirar!
Joan
A tú t'haurien de detenir. Per manipuladora i mala persona
tERESA
Meritxell, que et dius Meritxell, jo també en tinc una filla i en aquell moment es posava aquest nom per desobediència a posar el nom en castellà. Ets catalana. Què us passa que quan entreu en un partit és com si perdéssiu la voluntat pròpia. Fas la mateixa pena que la ministra montserrat: serviu per poca cosa més que per demostrar que sou antii-Catalunya. No us necessitem, per anti demòcrates, està bé voler empresonar el 80% dels alcaldes. Franco els hauria afusellat. HEM MILLORAT
R2D2
Serien 2 ocells d'un tret. Ànims!
aquesta venuda ...
està ara amenaçant....dona, el psc té els dies comptats.
Peret
Abans no entenia que una socialista estigues casada amb un del PP. Veien a aquesta, ara ho entenc. Com deia el seu lider: son la misma mierda
bota
Sort que porten eslogan "somos izquierda" sinò pensaria que ha parlat un franquista qualsevol.
Escaldats
La legitimitat del 78 es basa en el franquisme i tots els que en viuen.
sorra
Jordi (Català i Suís)
Què farem amb aquesta gent l'endemà de la Independència ? Gent que col.labora activament amb l'Ocupant Espanyol. Gent que amenaça la llibertat dels Catalans. J'ai ma petite idée sur les mesures après-Indépendance à l'encontre de cette raccaille. Par exemple: inhabilitation à vie de toute charge politique ou dans la fonction publique. Ou bien payer avec leurs biens toutes les amendes infligées par l'Ocupant Espagnol aux patriotes catalans. SPANIARDS GO HOME! And carry the Traitors on with you !
Friheden
Una feixista que es fa dir socialista.Res de nou des de les esquerres espanyoles, totes són rates de claveguera.Visca la República de Catalunya !!!!
A Espanya jo tampoc...
Un pais on els corruptes tenen protecció dels jutges, la mafia s'amaga sota sigles polítiques, i es censura la llibertat de prensat... obviament, en un pais aixi, lo mes normal es que s'enviï a la presso a algu pel seu pensament.
Ramonet de Salou
Un bon exemple del que és estar disposat/ada a fer el que sigui per tal de seguir vivint amb l'esquena dreta.
Des de Rohan
Sra. Batet, quin nivell polític més penós.
todo por la menjadora
Ni de coña Collboni "es plantejaria moltíssimes coses" los de pesequé por la poltrona se pactarían con lo que sea y harían lo que sea.
Ja ni ha prou
de treure la categoria de catalana a qui no pensi com vosaltres. Aquesta dona es tant o més catalana que tots vosaltres i lo que diu te sentit i es respectable.
Guim
Feu memòria aquesta patuleia son els del GAL
El meu nom
Es clar Sra.Batet, a Corea del Nord no es excepcional pendre una mesura tant bestia. Però a l'Espanya actual es un clar sintoma de fallida del regim del 78.
Partido "Nacional" Socialista "obrero" Español
Sin comentarios
remigio III
S'està identificant la "canalla catalanista" la que traeix, la que menteix i la que lluita contra la seua terra i defensa interessos de l'ocupant. Les toxines franquistes us han "putrificat" la ment i mort l'esperit dels avantpassats. I, és que fins i tot el ferro té escòria. També el català.
Marieta
Entre democràcia i unitat del seu Estat està clar que triga. Això ho justifica tot. És un bé moral com diu el bisbe de València i el PSOE no pecarà. Doncs, adéu. Cada cop més lluny de vosaltres. Quan es rasca us surt el Paquito que porteu dins. Adéu i fins mai.
M. Pons
Quan siguem independents mirareu d'excusar-vos amb la "legalitat" i tal, però nosaltres només recordarem que vau ser els MÉS GRANS TRAÏDORS A LA PÀTRIA!
PSC = PP
Ostia tu, aquests ja estan "mano a mano" amb els feixisme més dur. Quien te ha visto y quien te ve
Jony
La Quisling
ULL! QUINA POR
COLAU NO TENS POR QUE EN COLLBONI TE PRENGUI LA CADIRA SI DEIXES QUE LA GENT QUE TE VA VOTAR ,A TU PUGUI ANAR A VOTAR PER DECIDIR EL SEU FUTUR.
Ja s'ho trobarà la Batet: Primer van venir a buscar els comunistes i no vaig dir res perquè no era comunista. Després van venir pels jueus i no vaig dir res perquè no era jueu. Després van venir a buscar als sindicalistes i no vaig dir res perquè no era sindicalista. Després van venir a buscar els catòlics i no vaig dir res perquè no era catòlic. Finalment van venir per mi, però per llavors ja no quedava ningú que pogués dir res
Hi havia un general Batet oi? Si la Meri no és família seva, ho sembla.
Veig molt nerviosos a tots aquests nazional-demòcrates-apañols, tant que fins i tot no m'estranyaria que ja tinguessin contractat uns quants camps de concentració per a nosaltres, els catalans, ens tallaran també l'aigua a més de la llum?? i l'aprovisionament de queviures??? Quina poorrrrr!!!
Excepcional seria trobar un bri d'intel·ligència dins el PSOE
Què passa Meritxell? Quan vas decidir dedicar-te a la política vas mirar quin partit t'oferia més possibilitats de xollo, vas mirar uns quants trìptics i al final, entre el PP i el PSC dubtaves, però al final et va semblar que venia a ser una mica el mateix. Quina misèria de demòcrates tenim!
La cadira és el que importa
Tenia entès que el teu amo, en Sánchez (no el de l'ANC, sinó l'altre) havia dit que en Collboni conservaria la poltrona encara que la Colau donés suport a l'1-O
Crosta socialista
Mira tu, ja se'n pot anar de festa amb la Mamades
La germana dels hermanos marx ,un altre botiflera catalana que tindra que fugir de catalunya
pedret
feixistes ..... ole, ole, ele !!!!!!!!!
Pussy Galore
Ja t'has tornat a passar amb els gintonics. La gent te memoria a l'hora de anar a votar.
Joanb
La detenció d'alcaldes no és pas excepcional. És el més natural del món. N'hi ha cada dia, detencions d'alcaldes, a tot arreu. Hi estem tan acostumats ja, que ni ens n'adonem. Al meu poble n'han detingut tants, vaja, que n'hem perdut el compte.

envia el comentari