Maroto: "La CUP i Sortu busquen l'excusa per provocar l'agitació als carrers"

Assegura que aquests "salvadors de la pàtria" lluiten "contra el seu propi poble" i fan "un flac favor" als treballadors amb la seva "turismofòbia"
El vicesecretari de Sectorial del PP, Javier Maroto, a la roda de premsa posterior a l'executiva del partit | ACN

 

 

El sotssecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha afirmat que la CUP i Sortu busquen, amb els atacs al turisme, l'"excusa" per provocar "l'agitació" als carrers. Després d'assenyalar que els que s'anomenen a si mateixos "salvadors de la pàtria" lluiten "contra el seu propi poble" amb els seus actes de "turismofòbia", ha destacat que fan "un flac favor" als treballadors del sector. En una entrevista a Europa Press, Maroto ha criticat els atacs al turisme que s'estan produint a Catalunya, Balears i Euskadi: "Pensar que el nostre país seria millor sense turisme, és no tenir ni dos dits de front, és negar la realitat i buscar una excusa per provocar l'agitació. La turismofòbia és el més ranci que hem tingut als nostres carrers en molt temps i això que hem tingut moltes coses, desgraciadament", ha subratllat.

  

 

 


Per això, ha expressat el seu desig que la societat, "en el seu conjunt, mostri el seu rebuig a qualsevol tipus de violència, especialment contra persones que l'únic pecat que cometen és venir a deixar diners aquí, a gastar els seus estalvis aquí i a passar-ho bé aquí, juntament amb nosaltres".
 

Per al dirigent popular, "una reflexió que molta gent comparteix" és que "alguns dels que estan dient que els turistes que vénen a Espanya són turisme de borratxera, són els mateixos que són incapaços de passar un cap de setmana sense fer botelló a la plaça pública". "Això també és, en si mateix, una contradicció i sorprèn", ha afegit.
 

En aquest sentit, ha subratllat que "alguns d'aquests de la CUP o de Sortu són els mateixos" que es veuen "tots els dies, especialment els caps de setmana, enganxats a una ampolla als carrers". "Aquests són els que critiquen el turisme de borratxera, coses de la vida", ha lamentat. Al seu judici, els atacs que s'han produït "no tenen cap sentit perquè els que pensen que el País Basc o Catalunya o el conjunt d'Espanya seria molt millor sense turistes, és que no entenen res".
Comentaris
Lleidatà
Aixó és el que volen ells, acusar a la CUP del que sigui i aplicaruna llei de partits feta a mida. Això se'n diu repressió, tal com es feia durant el franquisme, alguns encara ho recordem.
Karlus
Estic sorprés per la quantitat de savis imbècils que formen part del PP. Això no és un partit , és una banda de lladres corruptes
Sisco
Tu si que no entens res, el que estan en contra es de les grans corporacions que es dediquen a especular amb edificis per fotre al carrer la gent que a viscut tota la vida pagant el seu lloguer. Però a tu i els del P.P. os va molt be per fer propaganda de tota aquesta colla dient-l´his que son extremistes, pensa una mica i veuràs qui es el extremista, jo crec els que son com tu s´hi acosten.
remigio III
Aquest personatge insultador, mediocre, pepero i blasfem contra la societat que, ell es pensa, que sempre ha d'estar posant-li el cul. És mentider de mena. El ciutadà no fa això que diu ell i els que busquen una "nova eta" per justificar-se són ells. Els ciutadans que, amb la seua presència, constància i feina han construït el que hui és la ciutat. A pesar de la corrupció pepera i el genocidi. Pel qual ells tenen el poder. El ciutadà és la vida del poble i la ciutat. Si els foragitem que queda.
El PP desesperat
Busca com sigui que hi hagi un clima de violencia a Catalunya. Siguem doncs intel·ligents i no els donem la satisfacció. Queden pocs dies pel referendum i el PP ho intentarà tot, legal i no legal. Nosaltres però el dia 1 d'octubre votarem, ja no hi ha marxa enrera,
No entenc de politica, pero....
...pero crec que els que acusen de extremistes a la C.U.P. , poden tenir rao, son extremistes de esquerres. El que amb toca els pebrots es que, els extremistes de dreta, o sia els del Partido Podrido, AMAGUIN QUE ELLS, SON LA EXTREMA DRETA FRANQUISTA DE ESPAÑA, MOLT PITJORS QUE LA C.U.P, QUE NO AN MORT NINGU. No aixis els del P.P. que son deixeples de un assesi, que va matar inocents, perque no pensaven comb ells, I QUE ESTIC SEGUR FARIEN SI POGUESSIN, I LA U.E. NO ELS VIGILES.
cloruro
Los coruPPteles per parlar de la CUP heu de rentar la boca amb lleixiu.
CATALA
EL GREU QUE US SAP, ES NO PODER ENVIAR L'EJERCIT A CATALUNYA, I MASACRA ALS CATALANS. La rabia us consumeix, per aixo fareu tot el que pogueu, per impedir que votem la INDEPENDENCIA. ¡ ¡ PERO NO US EN SURTIREU, FRANQUISTES, ANEM A LA REPUBLICA CATALANA LLIURE, separada de la purria española, franquista i faxista.
entranyable
Els catalans estem curats d'espans, realment tots pensem el mateix, busquen promoure els aldarulls però ja els tenim clixats. PP a la pc.., i no continuo perquè m'encenc i no hi ha lloc perquè els hi tenim la moral guanyada, només que estiguem alerta per si ens fan una performance amb aquests de la societat incivil castellana i ens carreguen el mort. Alerta catalans!
fu man txu
Aquest paio te un nom que sona a xist i totes les coses que diu sonen a xist i el partit politic en el que milita sona a xist............. IL.LEGALITZACIO PP JA.
JordiP
Ja és estrany que no hagi aprofitat l'avinentesa per afirmar que "los separatistas catalanes son ETA".

envia el comentari