L'oposició titlla de "teatre" i "provocació" l'acte unitari sobre el referèndum

La CUP assegura que hagués estat millor confirmar una data i fixar una pregunta
El diputat del PP al Parlament Fernando Sánchez | Europa Press

 

El diputat del PSC al Parlament Raúl Moreno ha considerat que el Govern fa "teatre" amb el referèndum amb actes com el que ha celebrat aquest divendres al Palau de la Generalitat, i ha argumentat que ho fa per tapar els problemes que té per fer una consulta que està fora de la llei, segons ell.

 

  

Moreno ha assenyalat que els catalans tenen "problemes molt importants" com són la pobresa i necessiten un Govern que en lideri la resolució, i ha criticat que no és el cas de l'Executiu de Carles Puigdemont, que està més pendent d'altres coses.

 


El diputat del PP al Parlament Fernando Sánchez, ha criticat també l'acte i ha dit que no té cap valor i és "una provocació que no serveix per a res".

 

"És una foto per seguir enganyant i distraient la gent. Si volen fer alguna cosa, que la facin però que deixin d'enganyar la gent i n'assumeixin les conseqüències", ha declarat abans de participar en la reunió amb el Govern sobre el compliment dels compromisos assumits en el ple d'emergència social.


De la seva banda, la diputada de la CUP al Parlament Gabriela Serra ha atribuït la convocatòria de l'acte unitari del Govern per reafirmar el seu compromís amb el referèndum a les "contradiccions" entre el PDeCAT i ERC dels últims dies, i ha exigit al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que fixi una data i una pregunta al referèndum.


“En aquests moments que hi ha hagut un cert moviment, confusió i contradicció —ha dit Serra— han vist necessari i prudent davant de la ciutadania reafirmar-se en alguna cosa que suposadament ja estava clara i és que hi haurà referèndum sí o sí".

 

"Per això és important que en lloc de reafirmar —hi ha afegit— haguessin confirmat o informat de la data i la pregunta concreta".Comentaris
Inadaptado
El gobierno catalán está claramente en una deriva totalitaria y golpista. Hay que prepararse para responder al inminente golpe de estado que quieren dar los separatistas. Y habrñá que responder con toda la fuerza.
Karlus
Fora franquistes ocupants i lladres
JMSS
Si es teatre , no te cap valor, provocació que no serveix de rres i distraient a la gent ? si tot aixo no serveix per res, perqué hi doneu tanta importancia ? us cou molt oi?.
Jordi Català Sobirà
Justament, per acabar amb la pobresa necessitem tenir un estat propi, i així en moltes altres coses. I com tots aquests criticaires no volen acabar amb la pobresa, per igual raó tampoc volen q arribem a tenir un estat propi, i així en tantes altres coses.
IU
Provocacion es lo que ha hecho tu Caspanya con este pequeño país desde hace siglos. Y que sepas que los problemas de los catalanes han venido por ser una colónia. Adeu Caspanya !
kiu
L'independentisme insisteix poc en que si hi hagues voluntat política del gobierno es podria fer referèndum. Per tant el fan il.legal però no ho és. política del gobierno.
Flama
Home, potser no calia, pero per si els independentistes en teniem dubtes, ara esta clar que ja no poden fer-se enrrera.
la provocació...
...son les festes espanyoles que apleguen a uns poc de centenars... 12 d'coctubre "Festa de la raça espanyola", Dia de la Constitución espanyola, el dia del Pilar, etc.
@ Inadaptado
Si no te adaptas al País que te ha acogido, mejor te regresas al tuyo, posiblemente las españas. Te sentiras como en casa, menos estrés i dejaras de dar la vara a los que queremos ser democraticos.
Bacoretta
Inadaptad, eres el candidat ideal per anar a la seu del PP de Madrid i portar-mos un Kilo de cansalada viada, un altre de cansalada blanca salada, un carretó de xoriços variats. un altre de botifarra blanca i negra, dos bisbes, una doneta, i xistorra a mansalva, entre tant, nosaltres, anirem preparant el foc i les graelles per fer la GRAN XORIÇADA ESPANYOLA a la teva salut , i ja posats pot pagar-te unes fantes de llimona i si es menester ajuda buscan uns quants de ciudadanos .
toma ya !!
Vascos temblad !! per acabar amb la pobresa necessitem tenir un estat propi, i vossaltres al FLA !!
QUINA PUTA MANIA AQUETS DE LA C.U.P.
ALS QUE VOLEM L'INDEPENDENCIA, TANT SENS EN FOT EL DIA I LA PREGUNTA. Si dema amb diuen la preguntai, I que anem a votar el dia trenta del mateix mes.. JO ANIRE A VOTAR Si per contra amb diuen la pregunta, i que aniren a votar el trenta de agost JO ANIRE A VOTAR,igualment NOMES VULL QUE AMB PREGUNTIN SI VULL L'INDEPENDENCIA O NO QUAN SIGUI L'HORA. Les coses que decideix el nostre govern no les discoteixo, no mes vull que o facin i que cuan mes aviat millor REPUBLICA INDEPENDENT DE CATALUNY
Antifa
Quan parlen de respectar la llei, els unionistes es refereixen als articles de la constitució que, ves per on, són justament els que l'estament militar va supervisar el 1978. I ara resulta que voler posar fi a aquesta il·legitimitat de manera democràtica és un "cop d'estat"...
Aquesta vegada
no diuen allò: Incompleixen la "iei". Que vagin baixant del burro.
Marcelramon
Senyor i senyores unionistes o colons espanyols a Catalunya, aneu assimilant que teniu tres opcions, 1ªaccceptar les lleis de Catalunya i integrar-vos dins d'una Catalunya democràtica, 2ªmarxar de Catalunya on sigueu feliços, o 3ªcomprar un uniforme de paramilitar espanyol i estar fora de la llei a Catalunya, per les dues primeres, felicitats, per la tercera, ens tindreu en front, a la llei catalana i a nosaltres.
Boletaire
El problema més gran que tenim els catalans és el maltracte que rebem del govern central i això és el que volem solucionar independintzant-nos.
Campaneta
SÓN COM UN DISC RATLLAT, SEMPRE GRINYOLANT, NO SABEN ARTICULAR PARAULES, NOMÉS FAN SERVIR LA LLENGUA PER LLEPAR EL CUL AL QUE MANA ALLÀ AL MIG, QUINA TABARRA !!!!!

envia el comentari