Levy acusa els independentistes de "radicals" i avisa que "no permetrem que juguin amb Espanya"

La dirigent del PP assegura que "defenso la llibertat" però no vol que Puigdemont s'expressi en una conferència al 'Ajuntament de Madrid
Els dirigents populars i Albert Boadella, abans de començar l'acte a l'Ajuntament de Madrid | J.G.

 

La vicesecretaria d'estudis i programes del PP Andrea Levy s'ha mostrat avui radicalment oposada a què Carles Puigdemont utilitzi dilluns, en forma de lloguer, un espai de l'Ajuntament de Madrid per a fer una darrera invitació al govern espanyol a negociar el referèndum de Catalunya. La popular ha atacat als independentistes titllant-los de "radicals" com els populistes. Levy ha assegurat que "no permetrem que juguin amb la nostra nació ni amb el futur d'Espanya" i ha reiterat un cop més que la conferència del president català "no se celebri a Cibeles".

 

Andrea Levy ha afirmat que "crec en la llibertat" motiu pel qual, ha argumentat, "no vull que ningú jugui amb la unitat d'Espanya i menys des d'un nacionalisme que trenca aquesta Espanya constitucional i democràtica que tenim". Segons la dirigent popular "el nacionalisme vol destruir aquesta Espanya de convivència que hem construït entre tots". Levy també opina que "el nacionalisme s'amaga en el mateix discurs populista de Podemos, motiu pel qual venen a Madrid" a la vegada que ha acusat l'alcaldessa Manuela Carmena de posar "una catifa vermella a aquells que han insultat tots els espanyols". Andrea Levy també ha afirmat que "el nacionalisme és la barrera, la frontera més cruel que es pot imposar en el segle XXl" perquè segons ella "viu del passat".

 

A l'acte, que ha comptat principalment amb cares del PP i alguna de Ciutadans, ha estat pràcticament inexistent la presència d'altres partits convidats. El PSOE hi ha enviat un sol representant, el que pel dramaturg proper a l'unionisme Albert Boadella significa que "l'esquerra està entestada a trencar Espanya". Boadella també ha criticat que se cedeixi "un espai pagat per tots els madrilenys als qui volen acabar amb la Constitució". En la mateixa línia s'ha expressat el portaveu del PP a l'Ajuntament madrileny, José Luís Martínez Almeida que assegura "volen fer l'acte aquí per tenir la cobertura institucional i mediàtica de l'Ajuntament". Martínez Almeida també ha recalcat que "és fals voler demostrar que hi ha un problema amb Catalunya".
Comentaris
josep
aquesta es la mal educada del xiclet?? nena, que et bombin
Si
Si aquesta dona comença a fer anàlisis tan profundes i raonades, els indepes ho tenim pelut. (...). Buahahahahahaha!!!!
TT
em venen basques, vaig a vomitar...
Daniel Almo
Ja ens has avisat... i vàries vegades... nosaltres anem fent via ...
elmespetitdetots
Ella fa i desfa, beneix i sentència, autoritza i prohibeix, decideix destins i atorga identitats, tot això sense haver-se tret encara el xiclet, perllongació del xumet, de la boca. Au, ara anem a fer nones.
vits52
Vaja, ja han tret les mòmies a passejar.
Independentista
Si, soc radicalment democràtic, tu i els teus no ho podeu dir.
JMSS
Visca la defensa de la llibertat, pero no la d'aquesta Levi Straus, (la momia del pp.)
jacob
Andrea deja de decir tonterias y no olvides el tratamiento.
Sónia-Lucerna(Suïssa)
Xavala compta quan parlis que un dia d'aquets t'empasaras el xiclet!
Vicenç Ramoneda
Encara es pensen que espanya es una nació? Quins llibres han fet servir a la seva escola?
El meu nom és cosa meva
Andreaaaa! La Soraya que la vagis a veure! Que diu que no t'has enterat que ara es veu que deixen el Puigdemont parlar al Congrès! Espavila!
Karlus
Fora franquistes ocupants i lladres
Pako Jones Menda
Catalunya no pot jugar amb Escanya, pero Escanya si pot no tan sols jugar, si no humiliar Catalunya.
Sinto ploure
No volem jugar amb Espanya. No volem aquest juguetes.
Peret lo menut
al 'Ajuntament de Madrid Al titular es pot veure aixó.A veure si respectem més la nostra llengua
Vila
Defensar la llibertat però no voler que algú s'expressi, és llibertat?, vostè no sap que és la llibertat i és una vergonya pels Levy hereus dels que van patir la fatxenderia nazi, que per cert no eren catalans, encara que vostè ens vulgui comparar, quina vergonya és vostè pel poble Jueu, Indigna de les seves arrels, indigna.
El món al revès
Diu que "defensa la llibertat " però, en canvi, censura la conferencia de Puigdemont a l'Ajuntament de Madrid. Noia ets una hipòcrita, com pots omplir-te la boca de suposada defensa de la llibertat i voler "prohibir" una conferencia d'un president d'una comunitat a un ajuntament d'una altra comunitat que li ha permès fer-ho? Vostè no defensa la llibertat sino que la censura, coarta i si pot eliminar-la o limitar-la.
Inadaptado
No vamos a permitirles ni una a estos fascistas golpistas. Si tienen lo que hay que tener, que no lo tienen (son unos cobardes, los separatistas) que declaren la independencia,. Adelante. Y al día siguiente, tienen los tanques en Barcelona.
2+2=4
Aquesta nascuda a l'any 1984 es va educar amb les lleis de CiU, i encara diuen que surten independentistes. Molts han sotit mig tarats (boadella segona part).
vila
Per a Inadaptado; així que per la força de les armes us hem d'estimar? collons quin amor "tan verdadero", saps que et dic, tu no veuràs mai els tancs per la diagonal ni per en lloc, no podeu i el que es pitjor no teniu collons per a fer-lo, sobre tot la gentuza com tu. Qué penses que ens quedaríem de braços plegats, el que va passar al País Basc, és broma comparat amb el que us trobareu si veniu...
Pepo
A mi una individua que em mereix el menyspreu més absolut, només veient la seva actitud immoral al Parlament de CAT, no em diu el que he de fer o pensar. Si de cas, serem nosaltres qui li aconsellarem com s´ha de comportar a la primera Institució catalana. Si acata bé i si no ho fa, ja ho veurem. És indigne de les nostres Institucions.
Teresa
Caram Andrea, ja veus qui es troba al teu costat, de tots aquests comentaris s'hi troba el que tracta de covards els independentistes i que a més ens diu que aviat tindrem els vostres tancs a Barcelona (es pensa que és al 39). Ja ho veus, tu, catalana enviaries els tancs contra els altres catalans? Ho saps que a partir d'aquell 39, els pares dels que tu defenses, amics d'en Hitler, van començar a perseguir jueus?
JMB
Lo saben aquel que dice.. ...... Aquesta "trepa" amb qui ha empatat? No concentirá, no concentirá, que vindrà ella davant, a impedir que? Menys amenaces estimada Andrea i fes alguna cosa per solucionar els problemes que per això et paguem.
La teva espanya s,esta desmambran, i no. li queda gaire, per ser la una grande y libre., adeu siau fatxes
Mira reina, que vols que et digui
A mi quan mastegas xiclets i fas aquelles ganyotes em possa molt.
l'aligot del castell
La senyora Levy no ho te ben entes. Els independentistes no volen gugar amb Espanya. Volen jugar fora d'Espanya.
Joan
El Boadella no és un joglar, sempre ha estat un bufó, sempre al servei del seu SENYOR.
ForaFeixistes
Aquesta miserable representa molt bé el feixisme del PP. Gent així no fa cap bé a la humanitat.
Algú s'hi va fixar?
Ahir era molt curiós veure com el senyor Boadella escrivia "los nacionalismos son..." i tot seguit una bajanada, mentre al seu costat la senyora Sanchez-Camacho escrivia "Por nuestra maravillosa nación". No cal afegir-hi res més.
La PASIONARIA
Veient l'arenga exaltada d'aquesta inadaptada al costat del bufó de la cort Bobadella, ja tenim la nova Dolores Ibarruri. Només buscar l'enfrentament entre els que pensen diferent, quànts ereu, un centenar? Els demòcrates som 2.5 MILLONS que sortim cada any des d'en fa 7 per demanar Democràcia NO ORGÁNICA.
remigio III
L senyora Levy deu tenir en compte que enfront no té palestins , sinó catalans. I.tant de bo li pugues dir que també ens tindrà en front als valencians i, potser els mallorquins.
No som esclaus de ningú Sra. Levy...
I nosaltres no permetrem de cap manera que vostès juguin amb Catalunya, no ens fan cap por, volem pau i poder del poble, (democràcia), però si vostes volen balcans i genocidi, ens trobaran en front,..... La nostre terra independent, i els colons a prendre vent.....
S. Desideri
Levy, si levytes amaga les dents no fos que et mosseguis la llengua

envia el comentari