L'Estat demanarà al jutge que talli l'electricitat als col·legis electorals

Segons El Mundo, els talls elèctrics i a les connexions informàtiques són entre les mesures contemplades per Rajoy
La guàrdia civil durant l'escorcoll a El Vallenc | ACN

 

Un cop posades en marxa totes les accions legals possibles per impedir la celebració del referèndum d'autodeterminació del proper u d'octubre, l'Estat es disposa a posar la seva atenció a aturar-la físicament. Segons informa el diari El Mundo, el govern de Mariano Rajoy té preparada una bateria de mecanismes orientats a "curtcircuitar" l'1-O, ja sigui impedint l'obertura dels col·legis electorals, la constitució de les meses i la presència d'urnes i paperetes als llocs de votació o bé sabotejant els sistemes informàtics necessaris per al funcionament de la jornada.


L'objectiu d'aquests actes, informa el rotatiu madrileny, és evitar que es transmeti la imatge de procés democràtic legítim i homologable que va tenir la consulta del 9-N de cara a l'exterior. Citant un ministre sense identificar, el govern Rajoy afirma que aquest cop està preparat per encarar la situació i ha passat mesos elaborant un pla a fi i efecte d'aturar i/o deslegitimar la votació.

Fonts del Centro Nacional de Inteligencia han desmentit les declaracions del president Puigdemont dient que el Govern disposa de 6.000 urnes per a la celebració del referèndum. Segons els serveis d'intel·ligència espanyols les urnes són "moltes menys", provenen de les consultes del 2014 i estan "localitzades". Al mateix temps, però, la Fiscalia ha ordenat als Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i les policies locals que retirin tot el material necessari per al procés electoral, ja siguin urnes, paperetes de vot o manuals d'instruccions per als membres de les meses.


L'Estat, però, considera que aquestes mesures poden no ser suficients i, si és necessari, es planteja altres accions com ara talls del subministrament elèctric o de les connexions informàtiques per tal d'interferir en tot el procés de vot, del dipòsit de la papereta fins a la comprovació de les dades censals, el recompte de vots i la tramesa dels resultats.Comentaris
CCCP
Jo,jo,jo,jo,jo,jo El ridícul planetari .....
Joan
Castella no va tenir renaixement, ni il·lustració, ni revolució industrial, l'absolutisme encara perdura i els supremacistes, al servei de l'oligarquia de l'estat, estan a la cúpula del govern de Madrid ignorant les mes elementals normes democràtiques i la Llei internacional que van signar només per continuar amb els seus privilegis. Que ningú tingui por, només els queda la por i la força. "Primer ens ignoraran, després se'n riuran, mes tard ens atacaran i finalment guanyarem, Gandhi".
terrassenc
L'actuació dels poders espanyols em recorda la peli del 2001, quan l'astronauta Dave va desconnectant l'ordinador assassí pas a pas i aquest, conscient que no el pot aturar, es va tornant més i més impotent... Pròxima parada: República Catalana.
remigio III
Els ous els haurien de tallar pel mal que estan fent i el que han fet. Primer la sublevació, després el terrorisme d'estat amb el genocidi i ara intentant subjugar el Poble que no vol ser colònia. Nosaltres els Valencians volen seguir el camí català i crec que ses Illes també ens acompanyaran. L'estima no s'aconsegueix matant, extorsionant, amenaçant i permetent la mort d'innocent per falta d'informació. Ja teniu 16 morts més per a sumar als 64 i potser els 191.de l'estat madrileny al cel.
Dolors
Votarem a les fosques
Pedro Giménez
doncs si ha de ser un jutge n'hauran de buscar un. amb coneixements d'electricitat. També quedaria bé anar a votar envoltat d'espelmes (marca espanya).
Joan Jaume
No podran, el sistema de seguretat ( alarmes....) ha de funcionar i les bateries no tenen prou capacitat per aguantar hores. Com la notícia ja fa la volta del món, a poc a poc i cada cop, més gent poden entendre perquè volem marxar i cada dia sobre cada continent hi ha més gent que pensen: Sí que tenen raó de marxar d'Espanya...
Calma i bons aliments, votem sí l'1 d'octubre, ànims a tothom
El capteniment de l'estat espanyol enfront del referèndum d'independència de l'1 d'octubre és un escàndol i una ignomínia.
//*//
Això es constitutiu de delicte no?
Yaaa
Y si dejamos de pagar a Endesa?
Pericus
Ja no saben què més fer per fer el ridícul.
Humis
Espanya és una dictadura, pq el PP vol fer un cop d'estat. Com a terroristes han de ser tractats.
Los jueces deben declarar a Mariano Rajoy incapacitado?
La incapacitación civil vela por los intereses de los incapaces con las facultades cognoscitivas mermadas
Pallús
Primer demanant a la gent que no vagi a les meses I ara això... No haviem quedat que no es votaria? I, per cert, el jutge a qui ho demanarà? Que ridículs!
Karlus
El jutge hauria de ser electricista. Imbècils

envia el comentari