L’ANC, Òmnium i l’AMI rebutgen “les amenaces” del govern espanyol

En un comunicat conjunt, les tres entitats sobiranistes diuen que actituds de la Moncloa “expulsen les solucions acordades i aboquen a vies unilaterals”
Jordi Cuixart, Neus Lloveras i Jordi Sànchez | ACN

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han fet públic un comunicat on expressen el seu rebuig a allò que consideren “amenaces” del govern espanyol “que avui es tornen a evidenciar amb la iniciativa de demanar al TC que anul·li la resolució aprovada pel Parlament”. Les entitats independentistes adverteixen “que aquestes actituds i comportaments expulsen les solucions acordades i aboquen a vies unilaterals”.

Les entitats reclamen a l’Estat espanyol i a les seves institucions “el reconeixement de la majoria parlamentària catalana nascuda el passat 27 de setembre”, i demanen també a totes les forces polítiques i col·lectius de l’Estat “amb sentit democràtic” que no avalin “aquesta via d’amenaces i donin suport a una solució acordada que passi per un referèndum d’independència”. L’ANC, Òmnium i l’AMI insten al govern espanyol “a pactar una data i una pregunta per concretar l’exercici del dret a decidir”.

Comentaris
RESMES
Prou de tanta comedia,nosaltres al que es nostre.La nostra terra,INDEPENDENCIA!!!!
Vicenç Ramoneda
A que espereu a declarar la DUI? Va, vinga! Vull viure a un estat lliure de la dictadura monàrquica espanyola!
Kimet
Fem pinya amb el Parlament. Vaga general i fem tremolar Espanya.
lluís
Cada dia que passa els hi veig la cara més encongida i de mala llet. Serà que comencen a donar-se compte que anem seriosament? Endavant, no perdem aquesta oportunitat única. És ara o els nostres néts. Visca Catalunya Independent.
Tot depèn de nosaltres
Si aquí no en fem cas, l'estat espanyol no té poder per fer res.
El normal d'aquesta colla
Lo raret seria que felicitessin a l'Estat Espanyol per la seva actuació. Quina és la notícia?

envia el comentari