L'advocat d'Urdangarin no veuria justificat que ja ingressés a la presó

Sobre l'absolució de la Infanta: "Em sembla molt bé"
L'advocat d'Urdangarin, Mario Pascual Vives | ACN

 

L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha dit aquest divendres que no veu raó perquè el seu defensat ingressés a la presó immediatament: "No hi hauria per què, perquè tots els delictes tenen penes inferiors a tres anys" malgrat que sumeixen més de sis. Ho ha declarat la porta del seu despatx a Barcelona després de saber-se que Urdangarin ha estat condemnat a sis anys i tres mesos de presó, a set anys i un mes d'inhabilitació especial, i a una multa de 512.553,68 euros.


Quant a la seva esposa, la Infanta haurà de pagar una multa de més de 265.000 euros com a responsable a títol lucratiu pel cas Nóos, però queda absolta com a cooperadora necessària de dos delictes fiscals comeses per Urdangarin en 2007 i 2008: "Em sembla molt bé", ha dit Vives en preguntar-se-li sobre l'absolució d'ella.
Comentaris
Clar
Vergonya!!!! Aquest advocat no li calia actuar al judici. Les seves funcions ja les feia el fiscal independent . Qui escandol. Aquesta Espanya franquista ja sembla Romania. Quina burla a la ciutadania.
0
RTR
I els milions d'euros robats? Ells tornara anans d'entrar a la preso? No?? Doncs a la garxola inmediatament.
0

envia el comentari