L'administració Trump "treballarà" amb el "govern o entitat" que surti de l'1-O

La portaveu del Departament d'Estat, Heather Nauert, assegura que el govern nord-americà no hi interferirà i ho qualifica d'"assumpte intern"
Donald Trump al Congrés | Pool News/ Reuters

 

L'administració dels Estats Units d'Amèrica, encapçalada pel president Donald Trump, ha anunciat aquest dimecres que "treballarà" amb el "govern o entitat" que surti del referèndum d'autodeterminació de Catalunya previst per a l'1 d'octubre. En una intervenció davant dels mitjans de comunicació, la portaveu del Departament d'Estat, Heather Nauert, ha assegurat que l'equip de Trump no interferirà en aquest assumpte. Nauert també ha qualificat el conflicte entre Catalunya i Espanya com a "assumpte intern".

Comentaris
Roger ||*||
Estem a punt de construir un país nou, seriós i democràtic que aporta solucions i riquesa. Els Estats Units ho tenen claríssim !!
Pitxolí
Una de freda i una de calenta, doncs.
Fat Boy
Sera un assumpte intern...fins que el 2 O deixi de ser-ho.
Cat2017
En poques paraul.les, després de l'1-O, si guanya el SI, hi haurà reconeixement per part dels EEUU. Abans d'això, tota declaració seria considerada una ingerència contra un estat aliat. Sols ens cal votar, i si no ens deixen DUI. Hem guanyat!!
Kike
Faràn cua per tractar amb nosaltres, un pais prosper, ilusionat i saneijat Fins i tot caspanya
CROSTO DE PA
!!!!! TIC,TAC TIC,TAC. TIC,TAC, TIC,TAC : PUMMMMMMMMMMMMMMM !!!!
Jim
De puta mare!! ja era hora d'una bona noticia :))
Soci ANC
Trump President, Catalunya Independent. ll*ll
Es lo que hay.
Los golpistas no tienen cabida en ninguna democrácia internacional. Nadie moverá un dedo por ellos cuando sean inhabilitados, multados y pierdan su patrimonio económico ; eso si, que luego no lloren, como el anterior golpista que está en la papelera de la historia.

envia el comentari