La Fiscalia proposa una altra querella contra Forcadell

També contra una part de la Mesa del Parlament
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell | Jordi Borràs

 

La Fiscalia ha proposat una altra querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i també contra una part de la Mesa, segons publica aquest dimecres La Vanguardia. D'aquesta manera, Lluís Corominas, Anna Simó, Ramona Barrufet, de Junts pel Sí, i Joan Josep Nuet, de Catalunya Sí que és Pot, també estan en el seu punt de mira.

 

En aquest sentit, la Fiscalia vol investigar-los per haver permès la votació i el debat de la resolució del referèndum del passat 6 d'octubre.

 

El fiscal creu que Forcadell i la resta de membres de la Mesa coneixien perfectament les resolucions que el Tribunal Constitucional va declarar contràries a la Constitució.
Comentaris
Fart d'hipocrites
Presidenta Forcadell, Només cal que els advocats del Parlament demanin el plantejament d'una consulta prejudicial al Tribunal de Justícia de la UE sobre la (in)compatibilitat de la doctrina judicial castanyola amb el dret internacional (inclos el dret d'autodeterminació) que forma part de les normes de la UE (arts; 2.1 i següents del TUE).
A la Carmeta ni tocarla!
Com a la resta de polítics catalans per complir el mandat democràtic que han rebut!
Joan Jaume
Amb tu Carme Forcadell, cap a la República catalana.
xup
i una querella per sopar cada dia
via fora
Poden anar in-habilitant als nostres líders. Al seu lloc en vindran uns altres. Mai acabaran amb nosaltres. Quan el que porta la senyera al davant caigui sempre hi haurà qui la torni a alçar
El dia de la marmota pel fiscal
Creia que no es podia jutjar a una persona dues vegades pels mateixos fets. Increïble, fins a on arriba la hipocresia d'aquests antidemocràtics. Ja fa temps que Espanya ha deixat d'oferir res a Catalunya i als catalans. Cada vegada més mostren el seu nerviosisme respecte al procés, diguin el que diguin, fins a l'extrem de repetir amb petites variacions accions ja fetes. Com si repetint les acusacions amb alguns afegits aconseguiran atemorir-nos. Cada vegada més lamentable. Sincerament fan pena.
terrassenc
Se'ls hi acaba el temps per fer injustícies. Els catalans aviat recobrarem la nostra pròpia legalitat. Ens trobarem al TPI.
Monty
Fiscalia de Xiringuito marca Espana!!
Querella a l'estat
El que m'agradaria saber es quan s'iniciarà una querella contra l'estat espanyol.

envia el comentari