La fiscalia demana una vista prèvia en la qual podria demanar l'ingrés a la presó d'Urdangarin

Iñaki Urdangarin | Europa Press

 

La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat aquest divendres una vista de mesures cautelars en la qual valorarà demanar l'ingrés a la presó dels sentenciats en el cas Nóos Diego Torres i Iñaki Urdangarin. Així ho ha anunciat el fiscal Pedro Horrach en declaracions als mitjans de comunicació que es troben a les portes de l'Audiència Provincial de Balears. Segons ha dit Horrach, des de la Fiscalia estan valorant sol·licitar en aquesta vista l'ingrés immediat a presó davant el risc de fugida: "La gravetat de les penes ja implica risc, per tant crec que que han d'adoptar-se les mesures necessàries per minimitzar aquest risc", ha expressat.


Horrach ja ha sol·licitat formalment la sol·licitud de compareixença, que podria celebrar-se la setmana que ve i en la qual hauran de comparèixer personalment Urdangarin i Torres. Així mateix, Horrach ha dit que està satisfet amb la sentència, excepte amb la part que afecta la trama valenciana, que ha resultat absolta. En aquest sentit, ha explicat que encara no ha pogut llegir la sentència completa, motiu pel qual no ha decidit sobre la possibilitat de plantejar un recurs.
Comentaris
Enric
Per a mi tindrian que fotre a Iñaki, Cristina, Su papa, sun germa, la cuñada i tota la cort a la garxola i de per vida, pero Es pot explicar el paparet que esta fent el Horrach ? Es fiscal, defensor, palanganero, que cony es este tiu
0
Refresqueu-me la memòria
On eren els corruPPtes i PPrevaricadors ? A les banquetes, o bé, a les taules ?
0

envia el comentari