La CUP s'autoinculpa com a "coautora" del referèndum

Es considera "cooperadora necessària" de l'organització de l'1-O
Els diputats de la CUP amb el puny alçat cantant Els Segadors | Jordi Borràs

 

La CUP s'ha inculpat com a "coautora" del referèndum presentant un escrit al jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona, que és el que s'ocupa dels assumptes que envolten la consulta convocada pel dia U d'Octubre. A l'escrit, la CUP es considera "cooperadora necessària" de l'organització del referèndum. 

 

La formació sosté que aquest referèndum mai no es pot considerar un delicte, però reconeix que ha estat un actor polític clau per a la seva celebració. És per això que la formació anticapitalista demana al jutjat que la tingui com a part investigada


A l'escrit, la CUP també afegeix els actes que hi ha previstos des d'ara fins la celebració del referèndum, i insisteixen que ells "no s'amagaran" de cap de les seves accions d'impuls del referèndum.

 

En un comunicat han explicat que s'han dirigit a aquest jutjat pels "requeriments a empreses, funcionaris i teatres" que el tribunal està enviant, i deixen constància que aquest acte es fa per demostrar "la necessitat de fer front a l'estratègia de la por" de les institucions de l'Estat. El diputat Benet Salellas ha explicat que "el problema no és el govern del PP, sinó l'aparell de l'Estat, un estat antidemocràtic".
 

 
Comentaris
Ramon
Gest maco però que no compromet perquè la guerra bruta Espanyola apunta en una altra i única direcció.
0
com a "coautora" del referèndum
!! vincul-lant devant Brussel-les !!
0
entranyable
Nois i noies sou collonuts. La CUP sempre hi és, la Cup mai falla, aquesta nova iniciativa també em sembla tan encertada com oportuna. No us he votat mai però en front dels que diuen que quan us presenteu en les el·leccions de la República no fareu ni per a pipes jo dic que seguiu així encara que de vegades ens feu patir perquè ja ho crec que la gent us votarà, sense vosaltres no seríem on hem arribat i on arribarem.
1
Copal bot
Tot el suport a la CUP. Els medis pacífics i democràtics no poden castigar-se de cap manera.Recordem el pacifisme de Mahatma Gandhy que va conduir a la independència de la India davant l'imperi britànic, poca broma!- ll*ll
1
Grapàllut
Ara QWERTY, Podemos i los comuneros de la Colau, que són molt revolucionaris i insumisos, seguiran el vostre exemple i faran el mateix. En Coscu, en Rabell, en Domènech i l'Ada la Valenta no tenen cap por de perdre llurs poltrones i patrimonis d'elles i ells.
0
terrassenc
Ben fet! Ni un pas enrere. Les amenaces no fan sinó deslegitimar-los.
0
mm
Algú se'n recorda d'aquests?
1
Severí
Són tan memos, que es pensen que això va de posar-se medalles.
1

envia el comentari