La Casa del Rei expressa "respecte absolut a la independència del Poder Judicial" pel cas

La resposta de La Zarzuela és la mateixa que donar el juny de 2014, quan el jutge José Castro va mantenir la imputació de la Infanta
El rei Felip VI | Casa Real

La Casa del Rei ha expressat aquest divendres el seu "respecte absolut a la independència del Poder Judicial" pel cas, després de fer-se pública la sentència del cas Nóos. La resposta de La Zarzuela és la mateixa que donar el juny de 2014, quan el jutge José Castro va mantenir la imputació de la Infanta.

  

En aquella ocasió, la Casa del Rei va recordar que la Infanta Cristina ja no forma part de la Família Reial ni té representació institucional i tampoc percep cap prestació de l'Estat. El gener del 2016, quan el tribunal va mantenir a la Infanta com acusada, la Casa del Rei va utilitzar les mateixes paraules.Comentaris
josep
si, pels meus collons, no deus haver fet pressió per que no engarjolessin a la infanta choriza
Marxem ja de tanta farsa i mentida ,ademes de sortir sense carrecs NO TORNARAN NI UN DURO Visca la Republica Catalana
Home, és clar
Clar que respecten la sentència. És la que estava cantada i que a ells els convenia. Si enlloc de Cristina de Borbon s´haguès dit diferent ara estaria a la presó. No tenen vergonya.
Comunicat de l'Eugeni
Aquest acudit no és meu.
Cecília C
La Casa Real espanyola ja dóna la idea del país que representa. Amb una senzilla mirada a les monarquies d'Europa jo no veig que fiquin cullerada cada dos per tres per significar-se a dir fulerades de tota mena.
Karlus
Torno a revindicar a en Capri, en Gila, la Trinca, en Rubianes, l'Eugenio i apa tots a riure
perla
juez castro, afinamelo o te corto las pelotas
Sobira
La justícia n'és igual per tothom ahi teniu els borbons corruptes lladres mentiders feixistes son intocables i el que ppssen urnes per que el poble s expressi aquests son delincuents i tot lo dolent millor l independència que no dins de les espanyes de la castanyola flamenc i els braus ni el circ parlamentari ni monarquies ni Constitucions imposades catalans nosaltres a lo nostre cap a l independència
burriol
la casa del rei no se, pero la meva casa es caga en tot ells
De seca
Historia de un florero,autora Cristina de Borbon ,com la Mato ..... un escandol
Jordi Lògic
"respecte absolut a la independència .... de Catalunya!!!!"
Pepe
"respecte absolut a la independència del Poder Judicial" Aviam si el fotran a presó car la paraula "independència", a espanya, està prohibida en tots els àmbits!
Hèctor
HAHAHAHAHAHAHA!!
xup
vol dir sa majestad? i jo que m-ho crec, tururut
Cat2017
No hi ha res millor, en un país on la justícia és instrument d'estat, que tenir un pare i un germà amb estatus de Rei, una hisenda pública aquiescent amb els membres de la reialesa i un estat a favor de l'exoneració de delictes pels successors del -Caudillo-.
Indepèndencia JA!!
És increïble com tenint càrrec de Noble, pots crear una fundació i, mitjançant la mateixa, embutxacar-te les donacions provinents de subvencions públiques, fent rebuts falsos e ingressant els diners en el teu compte personal, fent-ho passar per serveis mai prestats. El comte desviant i la infanta signant!! Em-Palmado!! Eeeeh?
indePPendència , sí ...
Fiscalía Gral. del ..... PP : en ejPPaña todas las indePPedencias son ......... reales .......
Monty
Així anem, haurien d'estar tots a la presó!!!!!!
Pinus
Vaaa lluç bullit, mentider mes que mestides, que això no t'ho creus ni tu!, apa que no has presionat perquè no engarjolin a la teva germana, la borbona, i si que es carreguin un desgraciat xoriço que no voleu per res. Com dieu vosaltes , no expliqueu "milongas ". !!*!!

envia el comentari