L'1 d'octubre, la data més probable pel referèndum

Puigdemont anunciarà la setmana vinent el dia del referèndum després de l'acte a l'Ajuntament de Madrid, segons 'La Vanguardia'
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont | ACN

 

 

L'1 d'octubre és la data més probable per la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya, segons publica 'La Vanguardia' de fonts de Junts pel Sí. El diari assegura que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, té previst anunciar la setmana vinent la data del referèndum, després de l'acte que celebrarà a l'Ajuntament de Madrid, sota el títol "Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic". El Govern ha convidat a l'acte al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a tots els grups polítics, institucions econòmiques, empresaris i líders socials espanyols. 
Comentaris
molt bé !
L'1 d'octubre, la data més probable pel referèndum vincul-lant !
quien avisa....
Vascos tremoleu : se os termina el chollo !!
Respostes @ Trol
Sí, serà vinculant davant Brussel·les, donat que complirà tots els requisits Europeus de la comissió de Venècia i l'estat espanyol no ha donat cap altra opció i va signar la carta de les Nacions Unides sobre la llibertat dels pobles.
caesar
siempre y cuando la CUP y ERC no provoquen nuevas elecciones autonómicas...se les ve con mucho miedo escénico...como si nunca creyesen que realmente llegaría este día. el Día de la Independencia.
Jordi
M'ho creuré quan vingui d'altres fonts que no siguin la vanguardia.
Pauet
ja comencem amb dilatar una mica més el tema...ara ja comencem a dir que si a l'octubre. No era al setembre sí o sí...que no passaría de setembre? No, si encara el que jo dic...que menjarem els turrons sense referendum.
Pau
Han pensat com faran la Junta Electoral Central? I les de Zona? I com amb quina legalitat faran les Meses? No tenen majoria ni per modificar una coma de la Llei Electoral i volen canviar les fronteres d'Europa... Del cens, no parlo aviu....
aclariment
Sí, serà vinculant davant Brussel·les, donat que complirà tots els requisits Europeus de la comissió de Venècia i l'estat espanyol no ha donat cap altra opció i va signar la carta de les Nacions Unides sobre la llibertat dels pobles. ::: OPRIMITS !!!!!
aplaudiments !!!!
Sí, serà vinculant davant Brussel·les, donat que complirà tots els requisits dels ESTATS Europeus de la comissió de Venancio i l'estat espanyol no ha donat cap altra opció i va signar la carta de les Nacions Unides sobre la llibertat dels pobles, i colonies i tribus !! OPRIMIDES !!!!!
ferran
President, primer cal que les àrees metropolitanes entenguin perquè volem la independència...Vostè ha de denunciar nit i dia en Català, Castellà i Suahili, que el xollo Canari/sevillà/madrileny/basconavarrès farà que mai puguem sortir de la misèria...Això ens obliga a prostituir-nos amb les engrunes que dona el fastigós turisme de masses i saturació, mentre montoro es queda la part del lleó via espoli.
dons....no se....si ...
Una Comunitat Autonoma com Cataluña, pot fer un referèndum sobre la independència ??
cii
Que mes dona el 31, 40 o 60 de setembre, no? Presa de pèl de jxs.
Jordi
Ja serà hora...
Inadaptado
1 de octubre, fecha más probable para que el gobierno español declare el estado de excepción y envíe el ejército a Cataluña.
Resposta @: dons....no se....si ...
¿Per què una comunitat autònoma com Catalunya no hauria de poder fer un referèndum sobre la independència? No hi ha cap motiu argumentat per prohibir-ho. Perquè uns avantpassats van escriure un llibre? Pensa-ho!
Resposta @ Pau
Sí Pau, ja està tot pensat i previst. Si estàs interessat segur que podràs trobar la informació o si no en saps la pots preguntar als teus pares que t'ho expliquin millor.
Reflexió
Espanya, com tots els estats, no és una entitat eterna. El nacionalisme espanyol va substituir en molts aspectes les funcions de l'església. Per això alguns nacionalistes espanyols creuen que Espanya és una mena de Déu etern indestructible i la independència la viuen com demoníaca o un anatema.

envia el comentari