Junqueras manté que les resolucions del Parlament són plenament vigents malgrat el TC

El vicepresident creu que el dret d'expressió i reunió han d'estar garantits en totes les democràcies occidentals
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras | ACN

 

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat aquets divendres que les resolucions del Parlament en el Debat de Política General que impulsaven un procés constiutent català són "absoutament vigents", malgrat que el TC les anunciés dijous la seva anul·lació.

 

  

 

 

 

 


Junqueras ha afegit que no es pot impedir als ciutadans reunir-se per parlar del que considerin oportú: "El dret de reunió i d'expressió estan garantits en totes les democràcies occidentals. Si algú vol posar en dubte aquests drets estaria posant en qüestió l'essencia de la democràcia", ha conclòs.
Comentaris
Espectador
El diari el PAIS d'avui afirma eufòric que en ArturMas a la seva conferencia a Madrid d'ahir va plantetjar una alternativa a la independència de Catalunya.Ningù ho comenta ?
3
sobira
sr junqueres espanya mai ha sigut una democracia es una dictadura encoberta que cuant parlen de democracia es disparen les alarmes els espanyols son al-lergics a la democracia a mes ja em, vist ho que ha passat per posar urnes perque el poble s expressi ningu estat democratics fa el que fa espanya respecte al article com comenta espectador aixi es com s expresaven els periodistas del regimen d abans del 75 tergiversar mentir i manipular es ho que sap molt be fer l estat espanyol com sempre ha ft
0
Poruc
Dons no es el que diu El nacional.cat molt mes fiable que elPais, ja sabem que confonen el que vildrien amb el que es
1
xup
voste es creu el que diu el Pais?
4
poric
Em sembla que una cosa es el que vol EL Pais i l'altre es que va dir Mas. Si Mireu Elnacional.cat, trobare ho part de la conferéncia. Sí, però som conscients que s'ha d'arribar fins al final. "No perdrem la dignitat ni el projecte perquè perdríem el futur"
0
Filiprim
Hahahaha...el país? Com si fos seriós i objectiu...hahaha pobres unionistes volen crear discrepàncies on no hi han. Gràcies a la poca visió de futur i a la seva prepotència espanya és qui més està fent per assolir la independència de Catalunya. Marianoooo...contigo empezó todo.
0
Junqueras viu al seu món autista
Que sostingui ximpleries només vol dir que no és molt llest, no que les ximpleries siguin veritat.
0

envia el comentari