Junqueras dubta de la plurinacionalitat del PSOE: “Per les seves obres els coneixereu”

El vicepresident del Govern i líder d’ERC acull amb “escepticisme” la línia política dels socialistes i els repta a demostrar amb fets les seves intencions
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, en un acte a la Cambra de Comerç | ACN

 

El vicepresident del Govern i president d’ERC, Oriol Junqueras, ha posat en dubte aquest dilluns el gir que el PSOE ha donat al seu congrés introduint a la seva ponència política el concepte de la plurinacionalitat. Durant un dinar a la Cambra de Comerç, Junqueras ha explicat que acull el concepte amb “un escepticisme fonamentat en l’experiència històrica”. “El PSOE no ha destacat mai pel seu respecte a la realitat plurinacional. I com diuen els evangelis, per els seves obres els coneixereu. Com es diu en castellà: "Buenas obras son amores’”, ha sentenciat. Amb tot, ha esperonat els socialistes a demostrar el grau de compromís amb la plurinacionalitat amb fets. “Si algú vol convèncer d’alguna cosa, segur que tindrà oportunitat de fer-ho, i valorarem fets perquè no podem valorar intencions”, ha conclòs.
Comentaris
Va home va ,que ja sabem de quin peu calçen aquets socialistas, pp,psoe,psc,c,s tot es lo mateix, que no es mogui res per anar xupan del bote.
0
Pitxolí
«Mossèn» Junqueras: L'independentisme és amor; per les seves obres els coneixereu...
7
remigio III
Per les seves obres els coneixereu. I el començament del sanchisne és molt decebedor. Cal que la resta dels Països Catalans ens posem en el camí i marxem al més prompte possible. D'on no hi ha no es pot treure.
0
PSOE naftalina
Los engaña bobos, ni estado federal ..imposible 2/3 del Congreso lo apruebe ? Y devolveran la mayoria de impuestoz q genera Catalunya..ahora sole vemos el 60% de lo nuestro, en teoria y pagan como el peor de los morosos... nacion de naciones...dios mio... Una nacion es una nacion, y se respetan de igual a igual... nada que todavia hay ilusos ...CAT sera una repubica moderna, industrial, respetuosa y generosa con sus ciudadanos..y no para pagar las fiestas de estos chupopteros
0
Ricardo
"Estado plurinacional pero soberanía central" es solo un nuevo nombre para el "estado autonómico"...es más de lo mismo...suena como al eterno engaño de la dieta maravillosa en que "baja 5 kg en una semana comiendo todo lo que quieras".
0
Sobira
La trama PSOE gal dels eres i dels diners que s emporten d Catalunya per les seves peonades tots els partits espanyols son lo mateix de mentiders i sectaris quina diferencia hi ha entre la dreta i l esquerra espanyola son mentiders trilers lladres colonialistes vividors estafadors que no mes ens impossen la seva marca a la força el sanchisme es com parlar del felipisme zapatisme robacabisme guerrisme que es federin ells mateixos i a veure quan narchem facin un nou estat sense Catalunya
0
Ramon
Els tres militants, càrrecs electes i vots de Súmate continuen castellanitzant entorns catalans en lloc de fer independentistes a Can Zam. Preferiria no haver encertat que l'ocurrència acabaria així.
1
JOSEPA
Jo dubto de que ERC sigui d'esquerres....republicana i catalana si...pero d'esquerres amb el que vota amb Convergencia i PDECAT? ????
2
caesar
cambiar el nombre para que todo siga igual, mentiras, mentiras, y mas mentiras. sanchez es igual que todos los anteriores, fieles servidores de una grande y libre ......del todo atado y bien atado ...
0
Psociates
Ja no enganyeu ni a les cup
1

envia el comentari