Junqueras considera que ha arribat el moment d'"assumir el risc de la llibertat"

Ho ha dit en resposta a l'exeurodiputat Ernest Maragall, que ha destacat que dimecres al Congrés i dijous a la plaça Catalunya es va sentir el missatge "rendició o repressió"

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, considera que ha arribat el moment d'"assumir el risc de la llibertat". Així ho ha assegurat a través de les xarxes socials en resposta a l'exeurodiputat Ernest Maragall, que a través del seu compte de Twitter ha destacat que dimecres al Congrés i aquest dijous a la plaça Catalunya es va sentir el missatge "rendició o repressió". Davant d'això, Maragall ha reclamat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i a Junqueras que "és l'hora d'assumir la llibertat". Una petició que ha estat resposta pel vicepresident del Govern amb un "totalment d'acord".

 
Comentaris
TENIU UN MANDAT!!!!!!!
Que heu de COMPLIR!!!!!! Aixó no va de votar la gent arriscant la vida i vosaltres ens ho rebaixeu així i feu els que us assembla!!!
Si si si Republica ja
Pepo
L´ensarronada de la UE feta a Catalunya el mateix dia 10 i seguida de l´11 al Congreso español, la recordarem per molt i molt de temps. La política fa giragonces interessades, tots ho sabem, però aquestes decisions mentideres, algú i alguns les pagaran amb escreix. La República de Catalunya es constituirà en breu i els fets que si donin, seran responsabilitat d´aquells que han volgut estafar tot un Poble. Temps al temps.
Vds sres del gobierno español ,lo han querido, Catalunya hizo un paso atras a la espera de poder negociar y estabilizar el momento politico, con su negativa delante todo el mundo seguramente actuaran con el ejercito,multas,prision ,mas amenazas y toda la represion que quieran ,pero han perdido ya Catalunya , ni habran solucionado su problema y españa sera mas peque?a y pobre a largo plazo, otra derrota espa?ola
Maria
Ja sabem els riscos, i estem disposats a tot, nosaltres potser perderem un mica durant un temps, però poder veure españa en la miseria, no te preu.
John Smith
Tot aquest llenguatge sona a "Processisme". Hem votat i guanyat. No volem més artificis verbals. Proclameu la República ja i anem a totes.
Ramon
Doncs que sigui ben depressa, JA !!!

envia el comentari