Julian Assange denuncia les "mentides" de la premsa de Madrid

El fundador de Wikileaks assegura que l'1 d'octubre es revelarà "la veritable naturalesa del poder"

El fundador de Wikileaks segueix al minut el procés català. Des que va començar a pronunciar-se arran de la informació publicada pel diari El Periódico, que assegurava que la CIA havia avisat els Mossos d'un potencial atemptat a la Rambla de Barcelona, que Julian Assange està pendent de tots els moviments de Catalunya. Assange va demanar la dimissió del director del rotatiu per, segons el seu criteri, haver mentit i enganyat l'opinió pública. I després d'assegurar durant la Diada que si no es resolia el conflicte l'1-O, hi podria haver una guerra civil, ara ha carregat contra la premsa espanyola. En concret, contra El País i ABC, de qui ha dit que s'han convertit en un "torrent de mentides". Assange també ha assegurat que "el vot de Catalunya per separar-se d'Espanya l'1d'octubre revelarà la veritable naturalesa del poder". 

 
Comentaris
Isabel C.
Gràcies, Mr. Assange.
Pepitu
Gràcies sr. Julien., però ja veu amb quina colla ens ajuntem el pa. Amb un estat on els jutges estan sotmesos als desitjos del Gobierno d'Espanya. I una Europa que es muda cega i sorda. Tant de bo hi hagués més persones com vostè per fer arribar a tots els racons del món el desig del poble català de fer un referèndum de autodeterminació i la negativa del Gobierno d, Espanya a nrgaciar res de red
PIU
La imparcialitat de qui no té por ni té res a perdre o a guanyar. Tan sols la veritat.
Marc
que tingui de ser una persona de fora el que ens defensi, és trist. gràcies sr. assande és vostè tot un robin hood en aquest món tan manipulat
Jordi Català Sobirà
El sr. Assange ha fet el que molts periodistes europeus no fan i és llegir amb ulls crítics la pila de mentides, falsedats, manipulacions, tergiversacions, calúmnies i difamacions de la premsa caspanyola i/o unionista. Si la resta de periodistes internacionals fessin igual se n'adonarien del que en realitat és la Caspanya; millor que obrin els ulls aviat, ja que Europa no es pot permetre de tenir una Turquia a l'extrem occidental del continent!
Sr. Assange
les mentides d'Espanya ja vénen dels temps de la Inquisició! No hi ha remei! Només amb l'alliberament de Catalunya, Espanya serà capaç de treure's la cinta que li tapa els ulls!
Apanyats anem amb aquest
Aquest senyor (per dir-li d'alguna manera) és el mateix que feia campaña per Trump i a França per Lepen... tot un personatge l'amic Assange... crec que l'embaixada li queda petita i vol vindre cap aquí
Frans Kastell
GRACIES VALENT!
PPKK
Ai ! Assange que ara et PPerseguiràn els delinqüents del PPodrido y els seus esbirros amb sotana judicial d'en Felip V+1
Karlus
A Madrid no tenen premsa, tots els diaris son pura merda
Dani
Bueno ya tenéis a un presunto ........ buscado por la justicia de su país sobre el que pesa una orden de extradición de vuestra parte, felicidades independentistas, entre estos y los traficantes de tabaco de .RC estáis al completo.
Ja els coneixem a tots, uns franquistes!
A l'hora de la veritat hem pogut comprovar quina merda de premsa "demòcrata" i "imparcial" tenen a la capital del reyno, i l'enganyifa de democràcia que és l'estat espanyol. Un estat que diu als diferents estaments judicials el que han de dir i volen sentir. Estem tutelats per una colla de repressors que han mamat franquisme des que anaven amb bolquers i que al llarg de la seva carrera no han fet més que vomitar odi contra tot lo català. El millor que ens pot passar és marxar !
alerta
Als diaris esssspaññññolistes els ha surtit un gra al cul, per sort no viu en ESPQUIA i no podrán fer el mateix que fan amb els que denuncien les seves manipulacions a paisos de "orden y el imperio de la ley" DUI ja
El que penso.
Tot te una explicació aquí el periodisme te que menjar i alguns mol!!!! Ell no necessita que algú li doni de menjar per tan no està subjectes a cap editor.
Caça bruixes
Per tots aquells que tracten als que no pensen com ells de merda etc... no són més m _ _ _ a del que representeu vosaltres amb les vostres actuacions/paraules. Per cert, per tots aquells que tracten de franquistes als que no tenen pensament únic... Jo puc pensar el que puc pensar, igual que vosaltres penseu el que penseu... pero a mi i a la inmensa majoria de catalans que no compartim aquesta idea de la independència, no ens tracteu de franquistes perquè no ho som.
Sr Assange
Por desgràcia tambien usted es victima del sistema y por eso lo entiende, ese sistema que vive gracias a una majoria de lumpen border line miserable con el que juega i controla enfrentandolo a los democratas para evitar que los despojen de su poder.

envia el comentari