Iglesias i Domènech defensen que després de l'1-O "caldrà seguir treballant per un referèndum"

Celebren l'acostament que veuen en el PSOE al plantejament d'una Espanya plurinacional
Iglesias i Domènech defensen que després de l'1-O "caldrà seguir treballant per un referèndum" | Europapress

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, i el coordinador general de CatComú, Xavier Domènech, han insistit aquest diumenge que el referèndum previst per a l'1 d'octubre és una mobilització política i que "després arribarà el dia 2 i llavors caldrà seguir treballant per un referèndum". En un article conjunt publicat a 'El Periódico', asseguren que l'1-O serà "una amplísima mobilització que afirma el dret a decidir i la voluntat de sobirania" dels catalans, i critiquen que el govern espanyol es negui a reconèixer que Catalunya constitueix un demos i utilitzi l'independentisme per apartar l'atenció de la corrupció, segons ells.


"Catalunya es construirà amb els de el 'sí', amb els de el 'no' i amb els quals defensen un nou encaix de la nació catalana en un nou projecte col·lectiu. Catalunya es construirà amb qui es mobilitzaran l'1-O i amb els qui no ho faran", afegeixen els diputats al Congrés, que creuen que la societat catalana podrà decidir el seu futur aviat i que ho farà com un sol poble.

 

"Siguem clars: Catalunya és una nació que vol decidir el seu futur i que necessita per a això seguir teixint aliances en la batalla per les sobiranies a tota Espanya", defensen, i celebren l'acostament que veuen en el PSOE al plantejament d'una Espanya plurinacional.


Així, ho contraposen a quan van començar a parlar de plurinacionalitat no com un concepte cultural i es van trobar sols, de la mateixa manera que quan exigien celebrar un referèndum a Catalunya se'ls deia que era una "pantalla passada". No obstant això, asseveren que ara són més els sectors socials de l'Estat que reconeixen la seva plurinacionalitat i veuen necessari un referèndum, i que això "ha fet moure tots els actors polítics; especialment el PSC i el PSOE".Comentaris
Jordi Comasobirana
S'estant fotent de nosaltres? Tant de bo perdin tots els vots aquests pseudoesquerrans enganyabobos!!
0
Clar
Aquests dos que es pensen? Que son encantadors de serpents i el poble catala alienat? Com es sol dir en el seu argot pseudomarxistoide. Tanta por els fa l'emancipacio de les classes populars que no poden controlar? Es pensen que encara cantem "nubes, curas nos impiden el ver.." Actualitzeu-vos lerrouxites! Els temps han canviat. Ja no necessitem que ens adoctrineu ni us cal publicar cap enciclica.
0
El meu nom
Feu tard i malament, com sempre.
0
Vicenç Ramoneda
Ni cas dels absolutistes! Tothom sap que el dia 3 serem un estat!
0
jo mateix
Si tinguéssiu una mica de decència, callarieu d'una vegada. La vostra cançó la coneixem massa bé.
0
després de l'1-O
l'unic referendum que farem serà per votar la Constitució de la República Catalana.
0
Xavi
Després de l'1-O poden seguir treballant per tots els referèndums que vulguin, fins i tot pel de la comunitat de veïns. Per aquest ja han fet tard, més ben dit, no s'hi han posat mai.
0
Sebastià
Quin parell d'idiotes
0
Xavierc
Parell d'imbècils
0
Bacoretta
Després del referendum tindreu que treballat, cosa que no heu fet mai.
0
boy garantín
La revolución os viene grande Pablemos. A la uni al confort de las aulas y al plató de la Sexta a divagar. La nuestra va en serio
0
entranyable
Ells a la seva bola. Fa no massa temps a aquest Domènech no el coneixien ni a casa seva i ara es permet de dir parides com si fos el gran posseïdor de la veritat infalible. Quina mala sombra. El 2 haurem guanyat i Catalunya será independent d'Espanya. Una mica més de respecte a la majoria,a la democracia i un bastant més d'humilitat i reigor democràtic.
0
caesar
podemitas, sois mas falsos que un euro de madera.
0
qualsevol
Quins subnormals,(només val el nostre).
1
Fat Boy
Efectivament, per votar la Constitucio de la Republica sortida del Parlament constituit despres de les primeres eleccions del nou estat. El que no crec es que en aquestes eleccions es puguin presentar, per seguretat nacional, partits d'obediencia estrangera.
0
Aneu arreglar la vostre espanya i deixeunos tranquils a Catalunya
0
De que van
Els defensors de les caixetes espanyoles han perdut el tren, ja no cola. Adeu espanya, adeu comuns
0
peroit
Iglesias no ho se però Domenech ja es pot anar buscant feina.
1
Es refereix a un referendum per a la Republica Espanyola?
Me'n alegro que vulguin treure al rei dels espanyols... pero crec que ho tenen molt negre, fins i tot per a ser ningú a les corts espanyoles. De totes maneres. tenen totes les meves simpaties per a quan treguin les seves "caixetes de cartolina"... mentre m'ho miro de lluny desde la nostra Republica de Catalunya.
0
Fades larismes
Exacte, tindreu que preparar el referèndum per ejpanya republicana monarquia borbònica hereva del franquisme. O això ara no toca, com deia el Pujol fa uns anys? Ara ja no es diu fer la "puta i la Ramoneta", ara es diu "la puta i la colaueta" (o colauETA) com dirien els ppc's. Tant criticar a convergència i sóu iguals que ells de fa uns anys.
0
xup
voleu dir? sembla que pasarem numeros, ADEUUUUUUU
0
La riota dels zombies
Dos cadàvers més del Procés. Seguim, que ja falta menys.
0
Garrotxí
Si, un referendum al Sahara. Ah, però també demanareu l'acord i el permis del Marroc per fer-lo?
0
Si volen seguir treballant per
un altre referèndum és cosa seva (un segon referèndum ¿ amb quin objectiu ?). Però com que el referèndum vinculant ja s'haurà fet, la majoria de nosaltres estarem convertint en realitat la voluntat expressada en les urnes.
0
Jordi Estelada
No es pot ser d'esquerres i anar contra el referèndum, ergo no fa falta dir res més.
0
Xavi
El lloc més calent de l'infern està reservat per a aquells que romanen neutrals en temps de gran conflicte moral. Martin Luther King
0
paletos
paletos
0
X
Amb això PODEMOS ha decepcionat molta gent que els havia votat . Com els SUCIAlerus ja no enganyaran més a ningú ....
0
Ramon
L"electorat de Podemos desitja l'autodeterminació catalana tant com desitja una colonoscòpia.
4
Seguir treballan
perqué ens duri la cadira.
0
Ceba
Si es clar , tindreu que demanar un referendum amb lo que quedi d'Espanya , per veure si volen ser monarquics o republicans . Nosaltres el cami el tenim clarissim !.
0
PODEMOS el PP DE VERITAT
Si home si, pel REFERENDUM PER MELILLA treballareu, miserables FEIXISTES ESPANYOLS DOMENECH, com es nota que es un ricatxo miserable, de FAMILIA RICA I FRANQUISTA PODEMOS, l'esquerra franquista i rica de Franco y de Colaus
0
Santi Capellera i Rabassó
Aquest parell de saltataulells, defensors de l'herència sacrosanta que va deixar el sanguinari Franco, no són més enzes perquè no s'entrenen més. Baixeu del dia de la marmota i afronteu que ni Catalunya serà mai Espanya ni Espanya estimarà mai Catalunya més que per aprofitar-se de l'espoli a què la té sotmesa. Baixeu del núvol i toqueu de peus a terra, visionaris. El referèndum final serà el dia 1-O, i no en caldrà cap altre. Obriu els ulls! Visca Catalunya Estat! *////
0
Sí, a Espanya
Potser sí que hauran de seguir treballant-hi ells en un referèndum, però a Espanya perquè, a Catalunya, si l'1-O surt que sí proclamarem la República Catalana. Sense Catalunya l'Espanya del 78 s'enfondrarà com un joc de cartes i hauran d'iniciar el seu propi procés constituent que, possiblement, acabarà en un referèndum en el qual els catalans ja no votarem.
0
Agustí
Fins ara el " treball " d'aquesta gent ha consistit en posar tants pals a les rodes com han pogut. No sé si aquesta activitat els ha resultat esgotadora, però el que em sembla segur és que ha estat inútil. Treballar és el feia el meu avi a la fàbrica i el meu pare a les carreteres hivern i estiu. És el que faig jo i fan els meus fills quan van a la feina. Com a molt, el que fa aquesta gent és malabarisme de saló, poca cosa més i encara no gaire bo.
0
davidas
voleu dir,nois????voleu dir que desprès del referendum,si guanya el si, aquí no és moura res de res.....em sembla que esteu molt equivocats
0
Són nacionalistes espanyols ofensius
El que més s'assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. Avui ja no hi ha diferència entre el PPSOECs i CSQEPXGFXTGHFSSS, o com cony es diguin.
0
BRUT
COM-UNS INÚTILS
0
Demócrata
El que facin a la "meseta" ja no serà de la nostra preocupació....
0
Edgar D.
Dos ximples molt ximples que es creuen els més llestos de la classe i simplement són dos superbs amb ambicions desmesurades.
0
A qui volen enganyar??? en especial el de casa nostra, el Domènec, que no ha fet res de res
Quan diuen que caldrà "seguir treballant" vol dir que fins ara han fet alguna cosa en favor del referèndum?? Vaja, me n'alegro de saber-ho, i jo que em pensava que no havien fotut res! ... ah, clar! ... ara ho entenc, deu ser la immensa feina que han fet el Franco i el Cuscús aquell, els dos al parlament han treballat de valent ... Abans de donar un titular, potser que busquin que sigui veritat, a no ser que vulguin enganyar a la gent
0
Ramonet de Salou
Simplement ridículs.
0
Ramon
Quin orgull, que el meu post anterior sigui l'únic amb negatius. El que em sap greu és que també tingui alguns positius. Afortunadament, no gaires.
0
Res de nou
Quan Cuba ja era independent els de Madrid els varen oferir l'autonomia. Aquest cop també faran tard.
0
sobira
podem marca blanca del psoe i esquerra unida espanyola o millor dit el nacionalsocialisme espanyol tots els partits espanyols repeteixen lo mateix volem una catalunya enfonsada i sotmessa a espanya mes de lo mateix votem guanyem i marxem o proclamem la dui amb espanya mai mes per catalunya
0
maria
si, ens passarem la vida treballant per un referèndum que no arribi mai
0
Anna
Ningunejant, aviam si cola... Colla de desgraciats.
0
Marmota Domènech
Se'n foten. Ja veurem fins quan. Jo per si de cas votaré sí a la independència l'1 d'octubre.
0
Són ben folls els de les confluències, "nonacionalistes", del 15M
Iglesias es creu gracioset, com en Domènech. Iglesias sempre parla de "referèndum"... per a votar no i per a que surti no a la independència (?!). Aleshores que intueix, que sortirà sí l'u d'octubre?
0
Montserrat
Per mi el podeu fer ballant la conga i tot...Catalunya ja serà independent...el que fotin a Spain me la sua. Podemos i Comuns els vertaders quintacolumnistes ....a la mé
0
75 dies i descomptant
Qui dia passa... queda un dia menys per la REPUBLICA CATALANA!!!! :)
0
el partit de Pablemos creat pel règim espanyol, per confondre la bona gent, es desinfla
ni pablemos ni domenech ni colau ni tots aquests salvapàtries esquerrenosos espanyols, treballen per el Poble de veritat...la ciudadanía barcelonina ho pot certifica això....
0
LA VEU DEL POBLE
Aquest parells de babaus no han entes res, si es fa el referendum i es guanya aqui no hi ha mes cera de la que crema, després si es fara un referendum será per votar la NOVA CONSTITUCIO CATALANA i res mes, SRS babaus, encantats, que estem amb babia, mare de Deu que curts menys que unes manigues de armilla, de tot en diu politics, dos caga mandurrias son el que sou, i res mes que en podría molts i mots mes pero no bull cansar de totes maneres ara i sempre.VISCA CATALUNYA LLIURE i REPUBLICANA.
0

envia el comentari