La Guàrdia Civil tanca el web del referèndum i en cinc minuts Puigdemont diu on és el següent web

Els agents també s'han endut documentació de l'empresa proveïdora de hosting
Web de referendum.cat | Referendum.cat

 

Un jutge ha ordenat el tancament del web del referèndum (www.referendum.cat), que ja es troba inoperatiu. Agents de la Guàrdia Civil s'han presentat a l'empresa proveidora de hosting CDMon –on s'allotja el web– i els han entregat l'ordre de tancament. Segons fonts properes de l'empresa, ubicada a Malgrat de Mar, també s'haurien endut documentació de l'empresa. El web no es pot consultar des de mitja tarda.

 

El web del referèndum va ser activat fa tot just una setmana, després que el Govern signés el decret de convocatòria de l'1-O. En aquest web es podia consultar tota la informació sobre el referèndum i, entre d'altres, s'hi podia trobar el perseguit espot del referèndum i les butlletes de votació. La informació de la web es pot trobar encara a http://www.ref1oct.cat/

 

El mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha indicat, cinc minuts més tard de saber-se la notícia, on es pot trobar tota la informació. 


 

També Junqueras també ha compartit la nova adreça on es pot consultar:

 
Comentaris
Kike
endavant, Catalans a les trintxeres !!!!!!!!!!!
Vicenç Ramoneda
Us imagineu a un guàrdia civil o policia local dir-li al seu pare o la seva dona, que vol anar a votar, que no li deixa? Us imagineu el jardí que li espera quan torni a casa i la seva dona l'esbronqui de mala manera? Oi que no pot ser? Doncs vinga, som-hi que falten 17 dies!
Adeu espanya votarem si i guanyarem
La ploma pot contra l´espasa
Quin paperot tan galdós i carca, els hi fan fer els feixistes espanyols als seus jutges i a la seva policia, quina manera de manipular a alguns immigrants, fent-los veure que Catalunya, és la culpable dels seus mals i no pas la solució de present i la de futur pels nostres fills. Sort n'hi ha, que molts catalans vinguts de terres de repressió feixista i de caciquisme espanyol, no obliden i tenen memòria, junts aconseguirem deslliurar-nos de l'Oligarquia Centralista.
Carn de laboratori
Per les Espanyes corren uns espècimens als que s'hauria d'obligar entregar el cos a la ciència per a l seu estudi, perquè el fet de no tenir ni p. idea de qui pot ser el seu pare no ho explica tot
Tenim bona peça al teler!
Sembla que President i vicePresident estan en sintonia. Votarem i acatarem: 50%+1 (sense participació mínima com els demòcrates de GB) = ADEU CASPAñA !!!
Vicenç Ramoneda
Es declara l'Estat d'excepció a Catalunya. http://www.directe.cat/nodo-estatdexcepcio Oi que no pot ser? Doncs vinga, som-hi que falten 17 dies!
Vicenç Ramoneda
Es declara l'Estat d'excepció a Catalunya. http://www.directe.cat/nodo-estatdexcepcio https://www.youtube.com/watch?v=BIPAxdzTB60
Tot plegat vergonyós
A la web de referendum.cat han possat un avís de que el domini ha sigut intervingut !!! INCREÏBLE on es capaç d'arribar aquesta gentussa d'espanya. Es el mateix que fa l'FBI quan tanca webs ilegals a la deep web. Tot això ho pagaran molt car.

envia el comentari