La Fundació Yagüe homenatjarà a Barcelona la cúpula policial i militar del PP, Intereconomía i Ortega Lara

L'entitat exalta la memòria del general franquista que va entrar amb els tancs a Barcelona i commemora el 97è aniversari de la Legió
Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona | Jordi Borràs

 

Els actuals caps dels tres exèrcits, els directors generals de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia, Julio Ariza -propietari d'Intereconomía- i José Antonio Ortega Lara -exfuncionari de presons segrestat per ETA i actualment militant de Vox- han estat distingits amb el premi "Hombre Cabal", que atorga la Fundació Yagüe. La commemoració es farà coincidir amb el 97è aniversari de la creació de la Legió pel general Millán Astray en un acte a Barcelona, a la seu de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios, al passeig de Torras i Bages. L'acte es farà aquest diumenge, 17 de setembre, a mig matí.

 

La commemoració ha estat anunciada, simultàniament, per la Fundació Yagüe i la Fundació Franco (FNFF), ambdues perfectament legals segons l'ordenament jurídic espanyol. El general Juan Yagüe va guanyar-se el sobrenom del Carnisser de Badajoz per haver ordenat l'afusellament d'uns 4.000 republicans presoners a la ciutat extremenya. Yagüe també va ser l'encarregat de dirigir l'ocupació de Barcelona per part de les tropes franquistes el 22 de febrer de 1939.
Comentaris
jOAN
Ni cas, volen confrontació, que ho facin solets!
foc foc
LoPep
Seguint la política de no resposta a les provocacions, no podríem ni que fos ensenyar-los unes pancartes amb un cul?
Claravalls
Fills de gran puta...Assassins de merda..Borrarxos,amargats,reprimits,primitius,cavernícoles,hispanos,torerus...assassins de merda. Catalunya no és ni serà mai España.||*||
pm
Tips de provocacions i a sobre autoritzades !!!!!!!
Monty
Quina vergonya de feixisme actuant amb impunitat!!!!!!
Iz
S'han oblidat de condecorar en Coscubiela i a l'infame Iceta. Ells que ho han donat tot per Espanya
QUI NO ENTEN PERQUE VOLEM MARXAR D'UN PAIS QUENOMES AMENAÇA I FEIXISTE .
uNA DEMOSTRACIÒ REPUGNANT D'AMENAÇA I DE HUMILIACIÓ,FER AQUESTA DESFILADA A BARCELONA PER HOMENATJA AL QUE LA VA BOMBARDEJAR. ES UNA MOSTRA D'ODI ELEVADA A LA MÀXIMA POTENCIA,I ENCARA TENEN EL CINISME DE DIR QUE SOM NOSALTRES QUE MOSTREM ODI,SI HI HA ALGUNA MOSTRA SE L'HAN GUANYAT A POLS¡¡ UNIONISTES, OBRIU ELS ULLS¡¡
I la cabra de la legió
De conya, com més "performances" més independentistes hi haurà.
Anna
I el ministre Fernández Díaz , al capdavant ?? O movent els fils suposo.
Eduard les Planes BCN
Un jutge prohibeix un acte de presentació del 1-O a Madrrit i per aquí és passegen els de la fundació i els amics de carnisser de Badajoz. Marca espanya!!! Tot molt democràtic!!!!
caesar
el carnicero de badajoz, este criminal yagüe, asesinó a miles de ciudadanos, su especialidad era hacer entrar a las victimas en la plaza de toros de badajoz y hacerles correr mientras una ametralladora los abatía, todo ello ante un público adicto, todos estos crímenes NO prescriben nunca, el TPI los sigue esperando.
Karlus
¿Estem al carnaval?
CROSTO DE PA
!! NO CAIGAMOS EN SU CHULESCA PROVOCACION !! NO HAY PEOR DESPRECIO QUE NO HACER APRECIO. POBRECITOS , ES SU MANERA DE AUTOCONVENCERSE QUE SON UNOS HOMBRES MUY MACHOS PERO QUE MUY MACHOS. DEJEMOSLES QUE DISFRUTEN .
sotan
I també podrien convidar mon siñor Omella para su bendición i ja serà tota la colla fans franquistas juntets.
El meu nom és cosa meva
No caigueu al parany. No hem d'anar a fer res, nosaltres. Segur que hi haurà molta gent, però de ben segur que vindran de fora. Ara no podem estar per tonteries.

envia el comentari