El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[FOTOS] La seqüència del menyspreu de Cs als llaços grocs
  • CA
Carrizosa, retirant el llaç | Jordi Borràs

 

Espectacle denigrant al Parlament de Catalunya. Ciutadans ha decidit retirar el llaç groc que hi havia a la bancada del Govern, de moment buida perquè el govern espanyol s’ha negat a publicar el decret de nomenament dels consellers. De sobte, el diputat Carrizosa l’ha tombat, i quan Artadi l’ha tornat a posar dret, el diputat ha pres la paraula per demanar a Torrent que es retirés. Les imatges del fotoperiodista d’El Món Jordi Borràs mostren la seqüència polèmica: 

 

Carrizosa, retirant el llaç | Jordi Borràs

 

“No representa ningu, no hi ha Govern, respectem que hi hagi llaços als llocs dels diputats, però no volem tenir un llaç groc al davant de la nostra bancacada, perquè no representa ningú. Demano que el treguin o el traurem nosaltres”, ha dit Carrizosa. 

 

 

Torrent ha respost que “això no és un pati d’escola, és la bancada del Govern i jo els exigeixo que no converteixin l’hemicicle en un xou de pati d’escola. Farem el debat”. Interromput per Carrizosa, que ha dit que es negava a tornar-lo al seu lloc, Torrent ha avisat que “o em deixen parlar o suspenc el ple. O guarden respecte per la institució i pel president del Parlament, o se suspèn el ple”. 

 

Carrizosa llença el llaç al costat d’un escó de Cs | Jordi Borràs

 

  

 

 

 Resposta de Carrizosa: “Respeten las leyes y a todos los diputados”. I ha sentenciat: “Nosaltres hem tret aquest llaç i el tornarem a treure”. I així ha estat, entre els aplaudiments dels seus, Carrizosa s’ha aixecat i ha tornat a treure el llaç, llençant-lo a un costat. Torrent, ja molt molest, ha dit que “vostè no és ningú per treure el llaç”, i li ha exigit que el tornés a posar. Davant la negativa, Torrent ha suspès el ple per reunir-se amb els grups parlamentaris i prendre una decisió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa