El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un escamot de 25 encaputxats arrenca simbologia independentista a Alella
  • CA

 

Un escamot de 25 encapuxats amb actitud amenaçadora es va passejar divendres a la nit per Alella arrencant llaços grocs i símbols a favor de la democràcia i per l’alliberament dels presos polítics, segons ha denunciat en declaracions a ‘El Món’ un membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) d’aquest municipi que prefereix que no aparegui el seu nom.

 

“La nit de divendres vam estar penjant amb uns amics llaços grocs fins que va arribar un grup de 25 persones de l’estació del Masnou que anaven encaputxats i vestits de negre, arrencant pancartes de democràcia i posant banderes espanyoles i pintades”, ha relatat el jove aquest diumenge.

 

Tot i no saber determinar si formaven part d’una organització concreta, el jove ha comentat que cridaven consignes com ara “Esto es España y el resto es Tabarnia”.

 

Dissabte membres del CDR d’Alella van reprendre la seva activitat de penjar llaços i van trobar un home del grup de la nit anterior amb un cúter que es dedicava a treure símbols independentistes. “Ens va començar a amenaçar amb el cúter i a dir-nos que ens tallaria les cames”, ha explicat l’activista.  El CDR creu que l’home, a qui estudien denunciar, “va ser apoderat de Cs a les darreres eleccions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa