ERC prepara un gran acte el 4 de març per reivindicar una república catalana

Els republicans volen demostrar que estan disposats a culminar el procés sobiranista
Oriol Junqueras, just després d'acabar la cimera pel referèndum al Parlament | Jordi Borràs

 

ERC prepara per al dissabte 4 de març a les 18 hores un acte que vol que sigui multitudinari per reivindicar una república catalana i que se celebrarà en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), han explicat a Europa Press fonts republicanes. Segons ha publicat 'La Vanguardia', el partit que lidera el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, està convocant la militància assegurant que cerquen aconseguir que sigui el "més multitudinari de la història moderna d'Esquerra Republicana".


Dins de la campanya 'La república que farem'

 

L'acte s'emmarca dins de la campanya d'ERC 'La república que farem' que va inaugurar Junqueras a Balaguer (Lleida) l'octubre de l'any passat i que cercava que els ciutadans aportessin les seves propostes de com volen que sigui una Catalunya independent. Els republicans volen demostrar que estan disposats a culminar el procés sobiranista, sobretot perquè la responsabilitat d'organitzar el referèndum d'independència d'aquest any ha recaigut en conselleries de la Generalitat que piloten els republicans.

 

L'últim acte multitudinari d'ERC com a partit –com a JxSí en va celebrar diversos en la campanya de les catalanes el 2015– és de desembre del 2013 al Fòrum de Barcelona, un acte que va celebrar just dos dies després que es pactés la pregunta de la consulta del 9N.
Comentaris
Ramon
Fan, ara!, un acte partidista i si els ho retreus ho trobaran partidisme.
7

envia el comentari