ERC demana la dimissió de Rajoy després de "fer-se la infanta" a l'Audiència

"Li ha faltat dir que ho feia tot per amor", ironitza Gabriel Rufián
Gabriel Rufián | ACN

 

El portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha demanat aquest dimecres la dimissió del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, al qual ha acusat de "fer-se la infanta" descarregant-se de tota responsabilitat sobre la presumpta 'caixa B del PP durant la seva declaració com a testimoni en el judici pel cas Gürtel: "Li ha faltat dir que ho feia tot per amor", ha ironitzat.

 

En una roda de premsa a la Cambra baixa, Rufián s'ha congratulat que "per fi" Rajoy hagi atestat "enfront d'un jutge" per un dels "majors casos de corrupció" del país, però ha donat per fet que no li passarà factura a les urnes, sinó més aviat al contrari. "Avui alguns hem perdut el temps però ell ha guanyat quatre, cinc, sis o deu diputats", ha lamentat.

 

Rufián ha recriminat Rajoy que s'hagi "fet un Borbó" i ha comparat la seva declaració exculpatòria amb la de la infanta Cristina en el Cas Nóos', on va assegurar que era el seu marit el que s'encarregava dels assumptes financers. "Li ha faltat que ho havia fet per amor, per amor a la pàtria, suposo", ha comentat el diputat independentista.


El Capo ha de comparèixer

 

Així, després de recordar al president que "no és diu Borbó de cognom", Rufián l'ha instat a donar explicacions i ha anunciat el suport d'ERC a la iniciativa d'Unidos Podemos per forçar la compareixença de Rajoy en un Ple extraordinari del Congrés aquest estiu.

 

"El capo de la corrupció ha de donar explicacions i l'única moció de censura real es diu referèndum d'autodeterminació català i serà l'1 d'octubre", ha apuntat.
Comentaris
jOSEP DE PALAFRUGELL
CONCLUSIO: En Raxoy, no sap res, no te constancia de res, no sen recorda de res, no sap de que li parlen. CONCLUSIO. AMB UN TIU TAN BURRU, TAN INUTIL, QUE NO SAP RES DE RES, AL GOVERN DE ESPAÑA ¿ QUE COLLONS I FOT UN INUTIL TOTAL GOVERNAN EL PAIS ?
quan el T.C. ens inhabiliti...
Li diem el matex, que no sabem res, que no som responsables de res, que ens agraden les gaites gallegues, que no entenem el castellà i que tenim pipi
No Cal
Amb un l´altre que no fos Rajoy no valdria pena viure a Espanya. O què ?.
sebastià
Al judici de A feira do pulpo galego,no cal dir que Rajoy es va sentir com a casa seva,doncs primer el citen com a testimoni quan hi hauria hagut d'anar com a implicat per no dir com a acusat.Ell només feia de ¿¿politic??quina pretenció. A veure quan algú ha vist mai Rajoy fent de politic,ni tan sols a Es pa ná,i ja no dic a Europa, que té un lideratge negatiu amb solvencia contrastada com a "el primo" que li colen totes les enredades.Aqui, el senten al costat del jutge que a mes talla qualsevol
sebastià
En resum, si en un matrimoni, ell o ella porten els comptes i l'altra no està al cas, es pot trobar al carrer i sense un duro. Es així com governa Rajoy?? Sense vigilar el comptes i presumint de "politic" ?? Amb els resultats vistos, no s'ho creuen ni els espanyols.I amb la corrupció que hi ha de fa ... sempre, ningú no es creu que no hagi cobrat de totes les trames i tinglados muntats, com el preu del Gas. Electricitat (+80% en un pais amb 16 hores de sol productiu) Castor's, Telefonica's...
Guido
Però, ¿de què ens estranyem? ¿Esperaven una confessió de Rajoy? Si ni el Artur Mas ni Puigdemont sabien res del 3% ni de l'assumpte Pujol ..!

envia el comentari