ERC convida els comuns i el PSC a sumar-se a "l'onada democràtica" de l'1-O

"No es pot aturar la voluntat democràtica d'un poble", diu el portaveu del partit
El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià | ACN

 

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha apel·lat aquest dilluns a les direccions de Catalunya en Comú i el PSC que se sumin a "la onada democràtica" a favor del referèndum de l'1-O. Sabrià ha comentat les dades d'una enquesta segons la qual un 64% dels catalans amb dret a vot participaran al referèndum. "És significatiu que, tot i les amenaces del govern espanyol, un percentatge tan alt estigui decidit a exercir el vot", ha dit.

 

El portaveu d'ERC ha afegit que el que es vol és que "els ciutadans puguin decidir el futur del país, votin que sí o votin que no”. Sabrià assegura que “no es pot aturar la voluntat democràtica d’un poble”. “La democràcia està del nostre costat”, ha insistit. Sabrià ha explicat que “qui realment ho té difícil a dia d’avui no som nosaltres sinó l’Estat espanyol,  si es manté en els paràmetres de la democràcia no podrà aturar el referèndum”.


Sabrià ha afegit que l’Estat amenaça perquè sap que ho té molt difícil per aturar un referèndum que desitja un 80% dels ciutadans i que una importantíssima majoria assegura que hi participarà encara que l’Estat ho prohibeixi. “No tenen arguments i les amenaces no aturen la voluntat d’un poble mobilitzat. Som al costat de la democràcia”, ha indicat.


El portaveu republicà ha argumentat que l’Estat ha decidit "que no vol invertir a Catalunya, que per voler anar en contra de l’independentisme està disposat a posar en risc la seguretat de tots els ciutadans. “Uns defensem el dret a vots de tots, els altres per boicotejar una part, posen en risc la seguretat de tots”, ha reblat.Comentaris
Ramon
Ostres, com s'entén que no els diguin com mínim les mateixes coses que al Duran?
3
Suposo
Suposo que s'ha de fer. Que no sigui dit que fins l'últim moment no se'ls ha convidat, i per tant la responsabilitat de no sumar-se és seva. Però és en va, no servirà de res. Bé, sí, servirà per a que el fanàtic histèric del Ramon vomiti aquí les seves porqueries sectàries. Uix, bestioleta...
4
Y dale, siguen vendiendo su trilera democracia cómo la única verdadera.
La realidad os pondrá en su sitio,este referéndum ilegal no tendrá ni un 35% de participación, ya no engañais a nadie y también lo notaréis en las próximas elecciones, habéis sido colaboradores del gobierno más infame de la historia de Catalunya en el campo social.
10
"No es pot aturar la voluntat democràtica d'un poble",
Dirigents : no teniu collons de fer res signat, pero aixo nomes dieu...poble, el poble, la ciutadadnia !! total : que no teniu collons de fer res signat !!
6
"l'onada democràtica" de l'1-O
d'un """""RRRREEEFFRRREERRRENDUM"""" que es ilegal !! es ilegal !! Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
7
Suposo
Ho he encertat! Els trolls típics i el plasta del Ramon! Hahaha
0
Bacoretta
Avui en dia els ciutadans del estat espanyol ens hem convertit en uns ciutadans de merda. Traguem tot el que el "gobierno" i tots les seves crosses i trolls ens aboquen al damunt i tenen la poca vergonya de dir que es democràcia.
0
ENDAVANT!!!!
Jajaja, fa no gaire, els troll deien que de cap manera hi hauria referendum, ara ja admeten que n'hi haurà, i el dia 2-O, tindran que admetre que serà vinculant,..no tenen res a fer contra la onada i el poder de la majoria del poble de Catalunya, no hi ha ni acceptarem cap mena de repressió per part dels poders factics d'Espanya....serà lo que vulgui el poble de Catalunya a les urnes, i res més.
1

envia el comentari