El TSJC descarta que Rajoy i Catalá declarin com a testimonis al judici pel 9N

Les defenses de Mas, Ortega i Rigau havien demanat aquests compareixences, que el tribunal considera "impertinents"
Artur Mas a la sortida del TSJC | ACN

El TSJC ha descartat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el ministre de Justícia, Rafael Catalá, declarin com a testimonis al judici per la causa pel procés participatiu del 9N. Així ho havien demanat les defenses d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, però el tribunal ha considerat que són "impertinents".

  

 

 


Els advocats dels acusats ho havien demanat en els seus escrits de defensa, on recollien declaracions de Rajoy i Català dies previs al 9 de novembre del 2014. El tribunal, però, considera que "són absolutament aliens" a l’objectiu de la causa "el sentit i l'abast" de les declaracions que tots dos van fer sobre el procés participatiu.
Comentaris
You now
Però com voleu que el "jefe" absolut i el seu majordom, vagin a un jutjat. A quin pais creieu que vivim !!!
0
Marca España
Això és dret a l'autodefensa? Quin país!
0
Pitu
Òsti, ells són jutges i jo vident!!! Ho havia previst. Firma: Pitunissu P... (Ep! I cobro menys!!)
0
"justicia" caspanyola
Si Raxoi no ha hagut de declarar per cap dels molts casos de corrupció del PartitPodrid tot i apareixa com receptor dels papers de Bárcenas, RitaLiks,... com voleu que els jutjes que li deuen el carrec al seu dit diví el cridin. Parlem de caspaÑa, no d'una democràcia homologada!
1
xup
el gran jefe esta molt ocupat llegint el Marca, necesita tot el dia per lleguir el panfleto, ja qu,es una mica curtet i l,altre conte les mussaranyes
1
Continua la farsa
Com no!! D'aquesta farsa de judici era d'espera. Tant era d'esperar que alguns feien porres per veure quants dies trigarien a donar botifarra a la demanda de la defensa. Curiosament tot allò que demana la defensa, tot i tenir molt de sentit comú en les demandes, és denegat contínuament. On és la garantia de compliment dels drets dels acusats? És tal la farsa que no fa falta ni el propi TSJC per saber quina serà la sentència, fins i tot, abans del judici, Culpable(sense poder-se defensar).
0
Monty
Quin fàstic de justícia marca Espana!!!!!!!
0
Adeu espanyistan
hahahha mafia pura, fa vergonya seguir formant part d'espanya.
0
Bacoretta
Juan Palomo.
0
Els Reis Mags tampoc aniran a declarar
El Austut havia escrit i enviat una carta commovedora als Reis Mags, al seu pas per Vic, convidant-los a que es presentessin a declarar voluntàriament a favor seu. Els Reis han declinat amablement la invitació. Portem molt estrès de les festes, han declarat.
0

envia el comentari