El PSC reclama a Puigdemont que demani disculpes a les víctimes d'ETA

Critica unes declaracions del president perquè les troba "molt poc afortunades"
El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa | ACN

 

El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha qualificat "molt poc afortunades" les paraules del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sobre la persistència en la lluita contra ETA i la necessitat de persistir per aconseguir les aspiracions del procés català i li ha demanat que s'excusi davant les víctimes. "No és comparable la lluita contra una organització terrorista amb molts assassinats amb una aspiració legítima d'independència, que no compartim però que entenem que és legítim", ha dit. Illa ha afirmat que "convindria" que Puigdemont "s'excusés" davant totes les víctimes de la banda terrorista per aquestes afirmacions.

 
Comentaris
Escoltar amb "filtres mentals"
Les víctimes han reivindicat davant de l'Estat el seu reconeixement i la seva dignitat. No els pertocava a elles lluitar contra els terroristes.
1
Karlus
I els del gal, quan demanaran disculpes?
1
CARAGIRATS, HIPOCRITES¡¡
IGUALICOS QUE L'ALBIOL¡¡ DEMANAR DISCULPES, MANIPULANT-T'HO TOT I REINTERPRETANT EL QUE ES DIU,PER SEMBRAR MALA MAROR¡¡QUAN ENS HAN DEMANAT DISCULPES, ALGU DE VOSALTRES I ELS ESPANYOLISTES EN GENERAL, PER COSES I FETS MES GREUS? MAI¡¡ ANEU A FER PUNYETES¡¡
1
Leyla
L'altre. Que potser no sabeu llegir ni interpretar? I, per cert, no t'he sentit dir res sobre les declaracions del Guerra... Ai, PSC, PSC, 'quién te ha visto y quién te ve'...
3
Alex
No entene res! O millor dit, no volen entendre res! O entenen el que volen! Es obvi per mi que El nostre president no vol ofendre a les víctimes!!!i s entén clarament el que vol dir!
0
Regla de 3
Els socialistes haurien de demanar perdó per les víctimes de Stalin
2
XX
No tenen arguments; s'aferren a un clau ardent.
0
Que l'Albol és justet i que parla sense haver sentit les declaracins, ja ho sabem . Que el PSOE català també vulgui posar-se al mateix nivell... per cert en Guardiola també parlava de persistir i perseverar... també cal que demani perdó? Ara són paraules tabú.? No cal que persistim? ETA no es va véncer persistint?-el poble basc volent la pau, bàsicament, no la política ppsoera.-
0
Jm
Sr. Illa, ens pot argumentar on rau la raó d´haver-se d´excusar?
0
Peret
Aixó un reclamen després de unes ratlletes de color blanc?
0
quiconord
Pobre PSC... en cauguda lliure, intel.lectual i política
0
Potser te rao,
La lluita de l'estat contra eta un cop entregades les armes no es comparable amb una aspiració legítima d'independència. Es comparable amb l'alzamiento feixista de Franco que va durar 40 anys i el PSOEcat va ajudar a prorrogar-lo 40 anys més amb el régim del 78 qu'ens ha dut on som. Tot i la comparació, tobo molt més execrable i condemnable l'egemonia feixista que ja dura 80 anys, que la lluita d'un poble per obtenir la llibertat, ja siguin els terroristes bascos o els demòcrates catalans.
0
No han trobat ningú més intel·ligent qu'en Illa per secretari d'Organització?
Que l'hi ha demanat a reclamat al PPSO€Cs que demani disculpes a les víctimes del franquisme? Amb obertura de foses, detenció i empresonament dels policies del règim (Billy el Niño, Villarejo,...), ministres del règim (com el pare de Bono o el sogre de Gallardon),... Qu'en son de rucs aquests del règim post-franquista del 78, i d'hipòcrites.
0
Ricardam
El President no s'ha d'excusar de res...i punt i final. Vosaltres si que heu de demanar disculpes al poble de Catalunya i ho haureu de fer tard o d'hora
1
Vicenç Ramoneda
Els Misters "X" demanen què? 'Los GAL fueron decisión de Felipe González. Él estaba detrás de todo'. http://www.elmundo.es/elmundo/2011/04/04/espana/1301913970.html
0
ooops!!!
Ui tu com sempre empanat, i el tonto útil: El tema avui és el regidor de Sant Adrià del Besos, Juan Carlos Ramos del PSC. Ah!!! clar, això no us interessa que sigui noticia i mireu de fotre merda per tot arreu per tapar les vostres vergonyes i miseries.
1
maite
està seré aquest noi ? no s'enten el perquè ha de demanar disculpes el president Puigdemont
0
LA VEU DEL POBLE
I perque el PSC-PSOE tambe no demana disculpas per no retornar els papers de la guerra civil dels catalans que remonan a SALAMANCA i que en el seu día si va oposar frontalment, potser que ens u fem mirar e SRS. PSC-PSOE, o tots moros o tots cristians.
0
Aspiració legítima
"No és comparable la lluita contra una organització terrorista amb molts assassinats amb una aspiració legítima d'independència, que no compartim però que entenem que és legítim",
0
XAVIERT
Encara existeixen aquestes mòmies del Pesecé?
0
You now
I qui és aquest zopes, per demanar res al president de la Generitat ?
0
Fat Boy
Puigdemont, disculpa't o aquests et donaran una raccio de calc viva.
2
Flipant
Estic flipant que un membre d'un partit soci del que va crear els GAL tingui la indecència de dir el que diu. Li han demanat perdó potser a les víctimes del GAL, entre elles 8 víctimes innocents bascofranceses en un bar de Baiona?
0
fu man txu
Aquesta no es la noticia: "El PSC reclama a Puigdemont que demani disculpes a les víctimes d'ETA" La noticia es aquesta altra: "Puigdemont reclama al PSC que demani disculpes per ser uns botiflers i marejar el poble de Catalunya"
1
jijijiji
Yo per mi hus cortets, ya hu sou pro encara hus en feu més perquè hus interessar com en Garcia no sap de què va pro és igual, tu creus que el president insulta a l'as víctimes?? Teniu molta imaginació per agafar-se allà on podeu, sou mala gent.
0
Perdoneu...
Crec que ja va sent hora que es demanin disculpes - i potser alguna cosa més - els responsables que, sabent que hi havia bombes, i amb temps de sobra, van ordenar als policies que se n'anessin i deixessin la gent dintre. Després de tants anys, i amb la fi de la violència, crec que caldria ja donar explicacions de perquè es va fer aquella barbaritat.
0
Feliu
Suposo que també deu haver demanat a alguns dirigents popular-socialistes que es disculpin per haver titllat de nazis a liders independentistes.
0
Baldric
Els fills del senyor X
0
UN DERROTAT
EL TEU PRESIDENT COMPANYS VA ESER AFUSELLAT PER DEFENSAR ELS TEUS DRETS,I TU I EL TEU PARTIT HEU ESTAT GOVERNAN ESPANYA,I QUE HEU FET PER RESTITUI EL SEU HONOR.NO SE COM TENS VERGONYA DE PARLAR.LA CARA ME CAURIA DE VERGONYA.
0

envia el comentari