El PSC creu que Puigdemont ha d'acceptar la invitació del govern espanyol "si realment té voluntat de negociar"

Illa anima el president a "no perdre aquesta nova oportunitat" per establir diàleg
El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa | ACN

 

El PSC ha considerat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria d'acceptar la invitació del govern espanyol a explicar la proposta del referèndum pactat a les corts espanyoles "si realment té voluntat de negociar". En un comunicat, el secretari d'organització del partit, Salvador Illa, ha defensat que Puigdemont ha d'abandonar la "unilateralitat" perquè és un camí "condemnat al fracàs, que ja ha portat a conseqüències jurídiques". "En el seu moment li vàrem recomanar que no rebutgés la possibilitat d’anar al Senat a explicar-se i a trobar vies polítiques per desbloquejar la negociació entre Catalunya i el conjunt d’Espanya. No perdi aquesta nova oportunitat, president”, ha declarat.


El socialista ha defensat que el diàleg també possibilitaria avançar en d'altres terrenys d'interès per a la ciutadania i ha posat com a exemple les 45 demandes que es van lliurar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i que són "cabdals" pel desenvolupament del país.
Comentaris
Laura
No se si el President Puigdemont acceptarà la "amable invitació" del govern espanyol per explicar-se, el que sí se, és que no hi ha cap motiu lògic per la no assistència massiva (dels mateixos que el conviden) a la conferència que el nostre president oferirà a Madrid el proper dilluns. Ningú em pot negar que la paciència catalana arriba a límits insospitats. Potser algun dia serà motiu d´estudi.
Karlus
Sou uns botiflers , això que proposen els ocupants és una "encerrona"
Hipocresia PSOEcat com l'apoyaré de ZP
Calen més demostracions de la voluntat de negociar de Catalunya? Fals apoyaré de l'estatut, Rajoy tancant la porta al nas a Mas fa 6 anys, el Congreso no atenent les peticions de referèndum del Parlament de ERC/CDC/ICV fa 5 anys,... Ara estan cagadets com els trolls uniópates perque no saben com evitar el referèndum. com a demòcrates, votarem i acatarem al setembre: 50%+1 = ADEU CASPAÑA! Per rucs haureu perdut l'última colonia.
bigas
Peseceros si no teniu ganes de desaparèixer del tot, calleu.
Partit Sense Criteri
El Partit Sense Criteri no te criteri, per tant diu el que li han dit que ha de dir.
El nou parany
La nova proposta dels espanyols és un parany
RTR
Vosaltres no voleu una Catalunya lliure. Vosaltres ja hi esteu bé sota el jou d'Espanya. Segurament els vostres renegaran de les vostres servituds. Però vosaltres anar donant pals de cec. Quina pena que feu!!
ExFed
Senyor Illa, llegeig diaris vosté?. Qué es el que no ha entés?
Pepo
Recordo que els sociates formen part de la conxorxa unionista que vol humiliar Puigdemont com van fer amb Ibarreche. Però el President sap que aquesta oportunitat no la podem deixar perdre per seguir mostrant al món el rebuig a la democràcia que hi ha a España. El President sap que això va en el sou.
Pako Jones Menda
Si fos pels legalistas de PPSOE i Colonos, Hispania seria una provicia Romana.
LLEPACULS
CADA COP QUE EL PSC OBRE LA BOCA,,MEN RECORDO DE LA SEVA FAMOSA FRASE: VISCA CATALUNYA LLIURA SOCIALISTA INDEPENDENT - SOUS COLLONUTS -
Albert
I per qué el PSC no acepta la invitació del Govern català votar?
PSC = botiflers
Us penseu que aquestes alçades de la pel·licula ens creurem alguna cosa dels botiflers del PSOE?
torracollons
ep, carabrut!, vosaltres a votar la gusanita i a callar!!!
Marcelramon
Tots aquests cants de sirenes unionistes, son per fer descarrilar el proces, tal como ho varen fer amb Ibarretxe, es pensen que som babaus, volem parlar i acordar amb el govern d'Espanya, portem anys explicant això,no amb tots els partits al Congreso, això vindrà desprès si hi ha acord, no ens xumem el dit, no posarem la carreta davant els bous,....de govern a govern, volen parlar del Referèndum vinculant?...No? doncs ADEUUUUUU!!!!!
Jordi Marti
Sr. Illa, Per que es tant hipòcrita. Qui no vol negociar el referèndum, es el estat espanyol. Tampoc vol negociar els 45 punts que el Sr. Puigdemont va entregar al Sr. Rajoy. Es vostè sec o tontu. No veu que qui no vol negociar es el estat espanyol. A mes, en el Abril del 2014 ja es va anar al congres a DEMANAR que ens deixessin fer el referèndum i varen votar per gran majoria que NO. Ara no hi hem de anar fer res al "CONGRESO".

envia el comentari