El PP vol crear una oficina antiocupes

Alberto Fernández Díaz vol assessorar els propietaris dels habitatges ocupats il·legalment
El líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz | Europa Press

 

 

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, proposarà aquest dimarts en la comissió municipal de Drets Socials, Cultura i Esports crear una oficina "antiocupes" que assessori i doni suport a propietaris d'habitatges afectats per ocupacions.

 

 

"És vergonyós que les ocupacions s'hagin incrementant de 642 a 1.065 en només mig any", ha asseverat Fernández aquest dilluns en un comunicat, en referència a un increment del 66% produït entre 2015 i el primer semestre del 2016, ha destacat sobre la base d'una resposta municipal al grup popular. Ha assegurat que "les polítiques de l'alcaldessa, Ada Colau, multipliquen el fenomen ocupa" a la ciutat perquè genera un efecte crida, i ha defensat que és necessari crear aquesta oficina perquè considera que sovint els propietaris afectats es troben sense empara davant les ocupacions.

 
 Comentaris
Vicenç Ramoneda
"El PP vol crear una oficina antiocupes" Ostres! En llegir això em pensava que l'oficina era per fotres fora ells mateixos!
Les lleis espanyoles permeten que els delinqüents puguin viure de la delinqüència, els prenen nota i ... al carrer a seguir fent de les seves
Els explicaran el que tothom ja sap, que la justícia espanyola empara als okupes i que els caldrà un mínim de dos anys (amb sort) per fer-los fora, ep! ... i que si tenen subministraments donats d'alta, que no els hi poden donar de baixa!!
sebastià
Vicenç, fins que no he arribat al teu missatge no m'he adonat que desseguida se m'ha ocurregut el matei,.així doncs s'els hi ha girat feina però tenen la sort de que a la majoria ja els coneixen. Son molt aprop d'ells o millor dit, son a casa seva i quatre manifestants més com ahir. Quina moral que tenen o potser és que tenen poc enteniment? Ja els hi aclarirem nosaltres les idees.
Monty
Alberto Fernández, quina pena que fas, vinga cuidat!!!!
Ciutadana farta
Evidentment l,ocupacio ha de ser perseguida i s,ha d,acabar, un habitatge es propietat de qui l,ha adquirit amb el seu esforç, i aquesta propietat ha de ser protegida, estem en una societat on es reconeix la propietat privada, no a corea del nord, ningu te la pot robar, com no et pot robar un cotxe o diners, un habitatge es el fruit de molt esforç , i el prietari te tits els drets, ningu els pot pendre, acabara malament si no s,atura
Deixa't d'oficines i canvieu la vostra llei al congrés
La llei no l'ha fet Colau, l'heu fet vosaltres, així que menys demagògia i canvieu aquesta llei absurda que empara els delinqüents!!!
ai, tontet
aquest els va sortir curt de gambals i el van col·locar a l'ajuntament, de per vida

envia el comentari