El PP de Madrid compara Carmena amb Stalin

Els populars fan referència a la proposta de l'Ajuntament de regalar llibres a nounats

El Partit Popular de Madrid ha comparat aquest dissabte l'alcaldessa de la ciutat, Manuela Carmena, amb el dictador soviètic Joseph Stalin per la "última ocurrència" de l'Ajuntament de regalar llibres a nounats. "Ho va fer Stalin i ara Carmena. La seva última ocurrència, llibres per 'adoctrinar' nadons", és el missatge que ha llançat el compte de Twitter del PP de Madrid a primera hora d'aquesta tarda, acompanyada d'una il·lustració propagandística de l'època soviètica en la qual es dibuixa a Stalin abraçant a nens somrients que porten joguines i dibuixos.

  

 

 


El tuit ha estat compartit fins a les 19 hores d'aquest dissabte per més de 250 persones i més d'un centenar havien indicat que els agradava. A més, ha comptat amb moltíssimes respostes.


 
Comentaris
margarita
Com es pot ser tant absurd!! Comparar Stalin amb la senyora Carmena. Lo que arriba a fer l'enveja i la ineptitud.
I jo comparo el pepe amb hitler
Albert
És que regalar llibres a nens és un pecat mortal. Els nens, i els adults, com més ignorants millor. Suposo que PP i companyis regaliren DVDs de Sálvame o altres porqueries.
XUP
El que volen els partits com PPerros, C,s i PSOE, encara que aquest ultim no se que hi pinta la O de obrero, volen gent ignorant perque es mes manipulable
Pere de Lleida
Aquesta gent del PP, espanyols i catalans,cada vegada la diuen més grossa.Fins ara tots els que no estaven en la seva línia eren nazis, feixistes,etc.Un partit fundat per 7 exministres de Franco,el més important Fraga, que l'any 64 va signar la condemna a mort de Grimau,i responsable dels morts de Gasteiz i Montejurra.Ara acusen l'alcaldessa Carmena d'estalvi vista,ella que va sobreviure a un atemptat no de l'extrema dreta espanyola, emparada pel franquisme.A la capital de l'estat, Madrid,encara
Pere de Lleida
Hi ha.molts molts carrers i edificis dedicats a personatges franquistes o falangistes,Ramiro de Maeztu i el més important,el Santiago Bernabéu,un personatge que va entrar amb les tropes franquistes l'any 38 a Lleida.Un.individu que va dir que va fer.la.guerra per.matar catalans i més tard que estimava Catalunya malgrat els catalans.El premi per aquesta "col.laboracio"va néixer ser la presidència del real Madrid.
cebrià aldric
No és ser ignorant. És ser.....SON OF A BITCH.
Fat Boy
Deu ser per compensar el que fan el Franco, el Cascavelles i l'Espanyola Una Aceituna Como Ninguna, que fan com el Jose Antonio Primo de Rivera.
LOTTE
I en canvi la feixista de la Botella els agradava d'allò més. Fàstic. Ànimo Carmena. denúncia tu estos impresentables
barak
Espanya ja s'ha després de Catalunya i de qualsevol actitud que la interpel.la. No entén el mon d'avui. No sap respondre

envia el comentari