El PDeCAT acusa l'Estat de pressionar el Govern perquè abandoni el diàleg

Pascal reclama que en democràcia s’ha de permetre que la gent “s’expressi” i denuncia que “fa molt que no hi ha ningú a la taula”
La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, a la seu del partit | B.V. / EL MÓN

 

 

El PDeCAT ha acusat el govern espanyol de pretendre que el Govern abandoni la via del diàleg i ha alertat que “no se’n sortiran”. En declaracions als mitjans, la coordinadora general del partit, Marta Pascal, ha lamentat que la resposta del govern espanyol a l’escrit del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, reclamant el referèndum “no és nova” i l’ha instat a “reflexionar” perquè en democràcia s’ha de deixar que la gent “s’expressi”.

 


Pascal ha lamentat que el govern espanyol doni un valor diferent als vots “en funció del que els convé” i ha assegurat que “no hi ha excuses” per negar el referèndum. La coordinadora ha lamentat també que els dirigents catalans estan asseguts a la taula per dialogar però que “fa molt que no hi ha ningú a l’altra banda” però malgrat tot ha declarat: “No tirarem la tovallola”.

 

“Poden seguir buscant tots els arguments que vulguin però quan a una persona lliure li dius que no es pot expressar democràticament a través d’un vot i una urna i que a més utilitzin els tribunals per anar minvant la moral, la resposta és molt clara: no se’n sortiran”, ha declarat. 


 


La coordinadora general ha afirmat que l’aposta continuarà sent per la “dinàmica positiva” i insistiran que “en democràcia s’ha de poder votar”. “Com més arguments en contra ens donin més n’hi posarem perquè estem convençuts que la raó democràtica està per sobre”, ha conclòs.Comentaris
Sobira
Amb Espanya ni aigua marxem lo mes aviat posdible el diàleg d Aquesta gent son els jutges i voler empresonar nos i imposar nos i a mes robar-nos votem guanyem i marxem i si ho possen difícil una dui i Espanya desapareix al espai un altre estat que desapareix visca la republicà d Catalunya sense Espanya

envia el comentari