El Govern nega ser competent en la detenció del periodista turc a Barcelona

Serveis Penitenciaris respon per carta el Col·legi de l'Advocacia, que va preguntar si es va informar Hamza Yalcin dels seus drets i del motiu de la seva detenció
Erdogan, president de Turquia. | E.P.

 

La Direcció General de Serveis Penitenciaris "desconeix" si al periodista sueco-turc Hamza Yalcin, detingut per la policia espanyola el 3 d'agost a l'aeroport de Barcelona, se'l va informar dels seus drets i del motiu de la seva detenció, "en no ser competents". El director general de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó, que depèn del Departament de Justícia, ha respost per carta al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), que va reclamar-los aquesta informació arran de la detenció del periodista i el seu posterior ingrés a la presó de Brians 1. Pel que fa a aquest ingrés, Serveis Penitenciaris assegura que es va produir "sense cap incidència a destacar", que el dia 9 va rebre la visita del Consolat de Suècia i el dia 10 la del seu advocat.
Comentaris
2017
Per la llibertat d'expressió d'aquest ciutadà sues d'origen turc!!!Quina vergonya que es trobi reclòs en una presó catalana! Donem-Li escalf i suport.
Karlus
El que hauria d'estar tancat a la presó és el Erdogan aquest
remigio III
Aquest home de segur és un perseguit per idees polítiques. erdogan no és fiable. La seua "neteja " sembla molt a la del genocidi franquista. Sense tants morts que sapiem, de moment. Tot l'esguard per als reclamants de justícia i democràcia.
¿ I ARA QUE FAREU ?
¿ PORTAR-LO A TURQUIA COMB VAREN FER ELS NASIS, AMB EL NOSTRE PRESIDENT COMPANYS, PERQUE FASIN COM VAREU FER VOSALTRES I QUE L' AFUSELLIN ? Que poca cas sou els del P.P. franquistes de merda,
Cat2017
Espanya com Turquia, son tant semblants l'un de l'altre. Aixi empresonen periodistes com titellaires.
El govern espanyol és el mateix nivell que el de turquía. Tots dos molt demócrates. Vergonya i desgràcia pels seus ciutadans.

envia el comentari