El fiscal demana nou anys d'inhabilitació per a Francesc Homs

Se'l acusa de prevaricar i desobeir el Tribunal Constitucional
Francesc Homs, entrevistat al TN de TV3 | TVC

 

La Fiscalia del Tribunal Suprem demana nou anys d'inhabilitació per exercir càrrecs públics per a Francesc Homs per la consulta del 9N. Se l'acusa dels delictes de prevaricació i desobediència, ja que va actuar de manera "arbitrària" i contrària, i també per haver desobeït la suspensió del Tribunal Constitucional.

 

El fiscal sol·licita que els dos delictes siguin penats conjuntament amb la pena de nou anys d'inhabilitació especial per a exercir càrrecs públics. En concret, pel delicte de prevaricació sol·licita la pena d'inhabilitació especial per set anys i sis mesos, i pel delicte de desobediència, una multa de cinc mesos amb una quota diària de 200 euros i inhabilitació especial per un any i un mes.

 

El fiscal afirma en l'escrit que l'acusat "no va adoptar la suspensió de cap de les actuacions ni actes que es desenvolupaven per a la celebració de l'esmentada consulta que depenien directament del Departament de la Presidència del qual era el titular".
Comentaris
Karlus
Qui es aquest fiscal?
1
Desobediència
I després resulta que els grans herois de la desobediència i l'enfrontament contra l'estat espanyol són els que són detinguts per negar-se a declarar, que no pel què han dit o per no despenjar una estelada. Endavant senyor Homs!
13
Thiong'o
Em faria vergonya sentir-me espanyol després de veure acusacions i judicis com aquest. Tradició franquista, feixisme, inquisició i caça de bruixes, d'això és del que ens estem independitzant.
0
Teresa
Totes les esquerres es freguen les mans: si ens aparten els babaus de CDC, guanyarem nosaltres. Fa uns 12 anys els que manaven a ERC deien: ni pa ni aigua a CDC, si no els guanyeu a les urnes foteu-los als jutjats, i així va ser. Ara no ho farien. Com que CDC "és tan poc independentista" els seus caps aniran a judici per haver-nos posat en camí de la independència. Ara hi ha Forcadell i tot, però de moment cap esquerroide, oi Junqueras? Oi Colau?? oi Gabriel?
41
Tonet del cul estret
Jo el encara no entenc, es per que els carrecs politics Catalans, no acudeixen als tribunals Internacionals per defensar-se d'aquestes actuacions penals contra els independentistes, cuan la Justicia, o be arxiva, o be justifica, tot el que esta a favor del Unionisme, si conve modifican les lleis, com varen fer amb el Tribunal Contitucional, que ha pasat de ser un Tribunal de denuncia a ser un Tribunalper dictar sentencies, cosa que cuan es va crear em sembla que no era aixi
0
Ciutadà català de ple dret
Bé, com a ciutadàde la República catalana independent de tota forma no es podria presentar com a candidat a cap comtessa electoral o càrrec polític d'un país estranger com Espanya, així que la petició de la fiscalia espanyola és redundantment supèrflua ("la sentencia se autodestruirà en ....").
0
A
A Teresa: aquí es detecten ràpidament els trolls unionistes que entren a fotre maranya. A JxS hi ha Convergència i ERC, tots anem a una, no intentis manipular.
9
Friheden
I el fiscal aquest en qüestió tindrà prohibit exercir en territori català de per vida d'aquí a uns mesos, conjuntament amb tota la patuleia de jutges , fiscals i advocats que actualment participen de la "justícia" de tall colonial que hem de patir els catalans al nostre propi país.Visca la República de Catalunya !!!!
0
Tonet del cul estret
Tos aixo del Judici a Mas, Ortega, Rigau, Homs, no mes es per que el 9N va eser un exit de participacion, si en compte de anar a votar 2.350.000 persones, nome hi agesim a anat a votar 150000 ó 200000 persones, no sopls no aurien fet res, si no que sen ofotrien, dien per exemple "MIRA A ESTOS GILIPOLLAS DE CATALANES, HACEN UN REFERENDUM , Y VAN CUATRO CAPULLOS", pero afortunadament per nosaltres aixo no va ese aixi
0
Al Tribunal de Justicia de la Unión Europea
Buenas, vengo a denunciar a la malvada España porque no me deja segregar una parte de su territorio soberano, poor el procedimiento que me sale de la barretina y vulnerando el Estado de Derecho. Mdredelamorhermoso, qué jartás de reir. Quiero oir la patada en el culete que os van a dar...
33
baixant de la font del gat
Qué problema hay? podéis ponerle a oorganizar performances facciosillas y a vender fanalets. O a declara DUIs. Esto último muy útil. O que ponga una Agencia de Viajes especializada en llevar a la peña a Ítaca.
30
Monty
Cal destronar a acuestes paparres fiscals!!!!!! Quina indecencia i vergonya de país marca cutre Espana!!!! El fiscal contra el poble!!! Vergonya!!!!!
0
crack
y ya de paso que lo fusilen en Montjuic (a mas de uno le gustaria)
9
La fiscalia ho afina!
Quan és el de Alfonso el que fa coses lletges no hi troben res de dolent i el retornen per la via urgent a la judicatura per a poder posar-se a jutjar innocents , no voldria caure a les seves mans .... i ja no parlem del Fernàndes, a aquest encara el faran cap de l'estat major o similar. Maaammmaa pooorrr!!!
0
Vicenç Ramoneda
Però, si els primers que desobeeixen al tribunal prostitucional son els absolutistes del PPSOE! Que fa aquest tribunal que no fot a presó aquest grup criminal del PP? https://www.google.ad/?gfe_rd=ssl&ei=OI8HWPDUK4eBaNvBtcAF#newwindow=1&q=PP+organizaci%C3%B3n+criminal
0
karlus
I aquest fatxes qu escruen per aqui ,que hi pinten? Fora franquistes botiflers
0
DUI
Catalunya va perdre les seves llibertats per les armes el 1714, per tant per a declarar la independència no cal ni referèndum. Es proclama la República, es deixa clar a la comunitat internacional que no pagarem cap part del deute sobirà nominal del Reino de España, i acte seguit ens asseiem a veure com el que queda d' Espanya s'acaba de desintegrar quan vulguin tocar el concert basc i navarrès per falta de duros. Fer-los desaparèixer és així de senzill: el deute se'ls menjarà.
0
Ramon
Solidaritat, proximitat, estima i agraïment als patriotes imputats per l'inoblidable, emocionant, històric, 9N!
15
Ramon
Quan la consulta d'Arenys de Munt, quelcom que passarà a la Història de Catalunya, però, caram, no era el 9N, la reacció dels socialistes espanyols no va ser millor que aquesta del PP. El delegat del govern espanyol, no n'oblidem el nom: Rangel, va oferir-s'hi i tot: "Només m'han de donar l'ordre per telèfon i faig retirar l'urna". Els socialistes també són franquistes? Deixeu-vos de franquismes i tingueu el coratge de dir les coses pel seu nom: Espanya. L'enemic és Espanya. Qualsevol Espanya.
16
indepe
Ho veus Quico, aquest es el preu qu'et pagan PP+Cs per haver-los votat la mesa del congreso al juliol. Ruc més que ruc!
4
Seguim censurant srs. d'elMón ?
Vergonya de pamflet corruptgent! Contra les CUP tot si val, oi? però un comentari que deixa en evidencia als corruptes... Tal faras, tal trobaras.
2
Ramon
Suposo, èinsteins, suposo que no se us haurà passat pel magí explicar-li al món que volem independitzar-nos d'Espanya perquè Espanya és franquista. Ens prendrien per bojos. Ah, que sí?, que sí que us havia passat pel magí? M'ho temia.
13
Poseu-vos les piles
No se que esperen per demanar A-J-U-D-A internacional.
0
Monty
Esta clar que espana no ha superat el franquisme i el mamon tampoc! sera per ignorancia, sera per la cutre informacio dels mitjans espanols, sera per la maquinaria cavernicola, pels interessos economics, pero sols cal mirar marca espana, tothom s'en fot d'espana fora d'espana!!!!!!! i cada vegada mes!!!!
0
Justícia histriònica
Per demanar, que no quedi. Mentrestant, anem aplegant les bestieses que fa aquesta Espanya que es fa dir "democràtica" (antinatura per a ells) i tots els greuges se'ls hauran d'empassar un a un. La botifarra ja els hi farem el dia que ens en haguem alliberat d'ells i del malson que representen per allà on passen.
0

envia el comentari