Duran creu que ERC i el PDeCAT "són conscients que no hi haurà cap referèndum"

Diu que les forces de Junts pel Sí "ja estan més en l'etapa de veure qui es responsabilitza" del fracàs del procés
Els candidats d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Sánchez Llibre, juntament amb el secretari general d’Unió, Ramon Espadale | ACN
 

 

L'exlíder d'Unió Josep Antoni Duran i Lleida ha considerat aquest dijous que el PDeCAT i ERC —que formen la coalició JxSí— "ja estan més en l'etapa de veure qui es responsabilitza que no hi hagi referèndum".

 

En una entrevista a TV3, ha dit que la confrontació entre tots dos partits serà creixent a partir d'ara perquè es troben en una època preelectoral, "encara que públicament el llenguatge segueix sent el de la convocatòria del referèndum".

 


Ha dit que tots dos partits "són conscients que no hi haurà cap referèndum" i ha augurat que és possible que arribin a convocar-lo encara que no es durà a terme.

 

Preguntat per si hi haurà un xoc de trens, ha dit que s'està subestimant la fortalesa de l'Estat: "El tren d'ells és molt fort davant el de Catalunya, i si sempre hi ha ferits en un xoc de trens, en surt més ferit qui té el tren més petit".

 

Duran ha apuntat que la situació política de Catalunya no es resoldrà amb inhabilitacions i ha reclamat al Govern central que dialogui: "L'independentisme, si no hi ha una proposta política, tornarà i més fort que ara".
Comentaris
Vigia
Si el referèndum es fa no serà pas gràcies a Duran. Quin respecte pot merèixer un individu que va fer d'UDC el seu "cortijo" particular, que va destruir el partit i que, a més, no ha fet front a cap responsabilitat?
Sobira
De diàleg res tindrem eleccions votarem guanyarem i marxarem i si no hi ha dui i tu botifler acabaràs com Francesc cambo com un estruç amb el coll a terra serem independents lliures i sense Espanya ves per on duran el que va a enfonsar unió les teves paraules se les emporta el vent deixa de marejar la perdiu i el PP et doni feina a Madrid un cop independents Roma no paga traidors
molt bé !!
Duran creu que ERC i el PDeCAT "són conscients que no hi haurà cap referèndum, i jo, i millers de catalans democrates i milios de catalans democrates ho creiem !!!!
Nelson
Què n'has fet dels 22 milions d'euros Duran? A Madrid ja no et volen i aquí tampoc? Un mocador al cap i a plantar naps al teu poble home, s'ha de saber plegar.
busman
Clar, si hi ha un referèndum i guanya el SI mai podré ser ministre de l'Interior. Corre! Ves a dir a tothom que no hi pot haver referèndum!
Ferran
Duran botifler !!. El tren més fort és el de la democràcia i és imparable !!
Bepo
Amb tots els respectes asl que ho són de veritat i de professió, Duran és un pallasso sense circ.
danbiel
Són la conya; fa uns dies l´Iceta parlava de DIGNITAT; ahir o abans d´ahir, eren els de C´s els qui en parlaven; i avui en Duran parla de CONSCIÈNCIA i de RESPONSABILITAT. Són la conya.
queda clar ??!!
Un referendum d'autodeterminacio d'una CCAA es iiiiiiiiilegal !! ii i legal ! iiiiiilegal !!!!
aclariment !!
Duran botifler !!. El tren més fort és el de la democràcia indepen , democracia al estil indeopen !! carallot !! estil indepen = dictadura !! i és imparable !!
RTR
Com pot ser que aquest "senyor" encara surti a la televisio de casa nostra amb el mal que ha fet al país? I el que farà si pot!!! Es vergonyós pels Matins
Thor
Com penses pagar la casa a Pedralbes (hipoteca de 700.000€) i la casa de Aiguablava (hipoteca de 1.000.000€) ? Explica't home. A veure d'on surten els diners!
LA VEU DEL POBLE
Perque aquest impresentable no sen va a viure a MADRID si tan li agrada, alla el rebran amb les mans ben obertas i fins i tot no descarto que el puguin fitxar el PP per esser el seu embaixador el ombra dintre CIU. Que es trist tenir que acabar de aquesta manera tan patetica. VISCA CATALUNYA LLIURE I REPUBLICANA.
toni
aixó teu ha dit el teu amic OBIANG
A sobre encara es vol fer veure
Duran, i companyia! responsabilitzau-vos vosaltres dels diners que us heu patejat i deixeu-vos de cançons
Rgn
Duran, el que tu creguis o deixis de creure no l'interessa a ningú. Si abans pintaves poc, ara ets un zero a l'esquerra. No ets res.
AT
ves a la merda serillu, i torna els diners que deus
Flama
Fracas la teva tercera via. Aquest si que es segur
carrasclet
Tornen a fer sortir a dir parides al LLEPA-BABES BORBONIC, que fá un cuants mesos que no es guanye la mordida
Duran quant parlo Catala i amb diu-an que (hable español ) antenc que no soc a españa OK
pepon
claro que lo son¡ mucho documento, pero de convocatoria nada, ni siquiera fecha¡¡¡ esta clarisimo¡¡¡ es para hacerse las victimas y tener reditos electorales en las autonomicas¡¡¡ que panda ¡¡¡¡ A estas alturas, donde esta el padron, dónde esta los sistemaas informaticos, dónde estan las urnas, donde estan los oleios electorales y funcionarios??' SIMPLEMENTE NO EXISTEN¡¡¡
Uniópates, caquetes?
El número dels vostres comentaris es inversament proporcinal a les existències de bolquers a Catalunya, extranya relació no? Recordeu: 50%+1= ADEU CASPANYA!!!
DL
Encara surt aquest home? Sense vergonya? Encara se l'ha de llegir?
Ganes de que
passi Sant Jordi i deixi de publicitar el seu llibre.
Xinoxano
Aquest individuo, el que hauria de fer és pagar el que deu i si encara té la cas a Begur fotre-hi el cam i no treure més el cap.

envia el comentari