El director de TV3 rep la notificació del Constitucional

L'alt tribunal adverteix Vicent Sanchis que la televisió pública catalana no pot emetre publicitat del referèndum, i que si ho fa, pot incórrer en un delicte penal
El nou director de TV3, Vicent Sanchis | ACN

 

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha rebut la notificació del Tribunal Constitucional en què se li comunica que la llei del referèndum està suspesa, i que per tant, la televisió pública catalana no pot emetre publicitat institucional. Així ho ha pogut saber El Món de fonts de la direcció de TV3, que han rebut la notificació dues hores després que l'hagi rebut la Mesa del Parlament. L'alt tribunal està enviant advertiments al Govern i alts càrrecs, als 947 alcaldes, als Mossos i als responsables dels mitjans públics catalans. En la nota d'advertiment, que ara és a mans dels serveis jurídics de la CCMA, s'adverteix que queda prohibida l'emissió de l'anunci institucional de crida a la participació del referèndum de l'1-O, perquè la llei del referèndum i el decret de convocatòria del Govern es troben suspesos pel TC. 


El text de l'alt tribunal, que Vicent Sanchis ha rebut de mà del TSJC, com en el cas del Govern i del Parlament, se l'adverteix que pot incórrer en "eventuals responsabilitats, inclosa la penal" si col·labora amb la preparació o organització del referèndum de l'1 d'octubre en la seva qualitat de màxim responsable de la televisió pública catalana. L'advertiment que ha rebut Sanchis és la mateixa que rebran el miler llarg de càrrecs que han estat assenyalats. Se'ls avisa que tenen el deure "d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada". És per aquesta raó que se'ls insta a abstenir-se "d'iniciar, tramitar, informar o dictar, en l'àmbit de les seves respectives competències, tot acord o actuació que prmeti la preparació i/o celebració del referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya"
Comentaris
Nosaltres
A que esperem a omplir carreteres i tallar les vies de comunicació d'Espanya amb Europa.? Ja comença a tocar a pensar-nos-ho.
Dani
Fins quan les humiliacions?
MontseC
Espero que no se li ocurreixi ni en broma fer un ARA. Gracies
Esteve Guàrdia Mas
I amí, que em prohibeixen res?... Em sento discriminat!????
Cat2017
Tranquils. L'ample de via europeu és el que ens cal. Quan tinguem estat propi, els canviarem l'ample i a fer punyetes.
davidd
Ea, pues ahora a ver el valiente director de TV3 si muestra publicidad del referendum, venga, voy a esperar sentado, a ver si sale algún anuncio del referendum, me huele ya a moñiga de vaca. Pero si quedan tres telediarios para la andapandancha!! que más da poner algún anuncio!!!
INDEPENDENTISTA
demà mateix passaré per l'autopista i desobeiré l'acte de pagar el peatge
DUI i adeu
Montserrat
Cap problema Es podria fer publicitat en plan de conya. Al referèndum li podriem dir "butifarrada"
Ricardam
Vicent, ni cas davant aquesta amenaça. Estem amb tú!!!!
De legalitat nomes en tenim una , que es la Legalitat ESPAÑOLA
De legalitat nomes en tenim una , que es la Legalitat ESPAÑOLA , ni la legalitat CATALANA del parlament autonomic de cataluña, ni la legalitat INTERNACIONAL del Sr. Junqueras : De legalitat nomes en tenim una , que es la Legalitat ESPAÑOLA.
Què en dius?
ARA , què en dius? Ens caldran molts valents insubmisos per compensar el mal que podeu fer uns pocs covards.
pep - manresa
@davidd (troll).... PPRRRFFFF (pedorreta) per tú, la notícia és de mig matí i acabo de veure per TV3 més o menys a 2/4 de 4 de la tarda publicitat institucional del Referèndum. Fes-te fotre, fantasma.
fideli
El GAL Judicial, a toPPe!
com? què només hi ha la legalitat espanyola???
així és espanya, qui vaga pel espai sideral!!!!!
Karlus
I en aquesta merda de país Espanya , que hi fem? Ens roben , ens ordenen, rns prohibeixen, enviem-los a la merda, ja n'estem tips d'ocupants feixistes,corruptes i lladrers
Joan C.
La inquisició espanyola per mandat de l'estat in action en ple segle XXi
LUIS
Y la hermana del borbon en la playa, su papá rodeado de furcias en los restaurantes a costa de los impuestos, y Luis siendo fuerte. Sabremos los catalanes darles una leccion historica?. Si, pero a nuestro modo.
Proposta:
En cada telenotícies i fins que segueixi la prohibició ha de sortir en Vicens entrevistat preguntant-li si hi ha hagut canvis mentre es passa l'anunci i es discuteix el sense sentit de la decisió d'uns corcats
Dámaso
Grande el comentario de la legalidad. Sanchis debes acatar o atender a las consecuencias. Las libertades se abren paso ante la ola de represion que han puesto en marcha los separatistas
ELS MITJANS ESPANYOLS
Els mitjans espanyols tampoc poden parlar del Referèndum ni en favor de SI ni del No. Tampoc poden parlar malament de Catalunya. No poden fer demofòbia ni catalanodòbia. D'acord?. Ens deixaran tranquils i en llibertad?.
com? què només hi ha la legalitat espanyola???
i la Francesa, i la Alemana, i la Italiana , pero no la legalitat catalana !!! troç de soca !!
TV3
Ens ho volen sil·lenciar tot, els espanyols la seva especialitat es la guerra, pero nosaltres no afluixarem. Si diuen que no es poden possar anuncis a TV3, el que s'ha de fer es possar el doble del que es tenia pensat possar.
I què?
No sé de què us sorpreneu i això acaba de començar.. El problema en uns mitjans no públics - penso en l'Ara - on per multes i condemnes poden haver de tancar.. Doncs enginy! Plana o requadre en blanc i nota d'anunci "censurat per ordre del Mariano" en tipus ben grans i en negreta. Tothom sabrà de què va i qui actua com Erdogan... I a tv3 espai en negre i el mateix missatge.. Segur que ho peten!

envia el comentari