Dimiteix Albert Batlle, director dels Mossos d'Esquadra

Batlle, que havia assumit el càrrec l'any 2014, ha presentat la seva renúncia al nou conseller d'Interior
El director dels Mossos, Albert Batlle | Europa Press

 

El director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha dimitit aquest matí. Batlle, que havia assumit el càrrec el juny de l'any 2014, ha presentat la seva renúncia al nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, qui, segons han informat a Europa Press fonts del cos, ha acceptat la seva dimissió, després que aquest dissabte Forn ja avancés que tenia intenció de reunir-se amb els directors i alts càrrecs per decidir si és necessari implementar canvis en el seu departament i, sobre la continuïtat de Batlle, va dir que no podia garantir-ne la continuïtat.


En una comunicació publicada al portal intern de la policia, Batlle s’ha mostrat convençut que “en els actuals moments de la vida del país”, els Mossos seguiran “perseverant” en la seva missió de “defensa de la seguretat i del benestar” dels ciutadans i que ho faran, “com sempre, amb escrupolós respecte i subjecció a la llei”. La marxa de Batlle es produeix després del canvi de consellers fet aquest divendres pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per afrontar la recta final cap a la celebració del referèndum el proper 1 d'octubre.
Comentaris
Abderraman
Encertada i oportuna dimissió. Tots sabem de les ombres que cobrien el personatge. El Procés continua fent net.
0
Marc
Bye bye, hasta otro ratito.
0
La Generalitat parece ya el Gran Hermano con tanta nominación y expulsión
La Generalitat parece ya el Gran Hermano con tanta nominación y expulsión
0
Ramon
Se escapan hasta las ratas. De victoria en victoria hasta la derrota final.
0
???????????.....
HE PREGUNTADO EN MERCADONA Y CARREFOUR SOBRE EL CENSO Y ELLOS NO SABEN NADA
0
!!!!!.....
En Bonpreu i Capraburru seguro que las dan, y con el numero de la BISA
0
facil.
Yo pondria a la A Gabriel ! la de la CUP !!
0
de traca !!
En Pontevedra esta mañana : A Rajoy lo han visto fumándose un Montecrsito !!
0
podria ser que...
A este paso en los próximos Premios Gaudi de la Construccion, van a tener que homenajear a todos los caídos por el prusés del año...
0
pepa
Encara te carnet del PSC?
0
Be
Sembla que anem pel bon cami, passant del xantatge del franquisme.
0
Inadaptado
Continua la gran purga,. Ni Stalin hizo una purga semejante. Estaréis orgullosos, eh separatistas, de vuestras medidas totalitarias... Vergüenza ajena es lo que dais. Es evidente ya el fracaso de vuestro referéndum del 1 de octubre...
1
Jordi Estelada
Doncs passi-ho-bé. No era el més indicat per ocupar aquest lloc en el moment trascendental que tenim per davant. La llei d'un Parlament democràtic ha d'imperar sempre enfront la dels feixistes.
1
joanna R.
Quan van nomenar en Batlle ja no em va agradar, feia tota la pinta de ser el típic trepa que es ven al millor postor, ara, quan s'han de comprometre amb assumptes realment importants no es comprometen. A veure si comenceu a escollir persones realment serioses i al servei del poble.
0

envia el comentari