Detingut un regidor del PSC de Sant Adrià de Besòs en una operació antidroga

La policia relaciona Juan Carlos Ramos amb el cap d'una organització de tràfic de drogues a La Mina
Juan Carlos Ramos en una imatge dels informatius del 3/24 | 3/24

 

Un regidor del PSC de Sant Adrià del Besòs, Juan Carlos Ramos Sánchez, ha estat detingut aquest dilluns per la seva presumpta relació amb el cap d'una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, informa TV3. També és investigat un membre del Consorci de La Mina.

 

La investigació s'ha desenvolupat sota les directrius del Jutjat d'Instrucció número 4 de Badalona i està relacionada amb una organització criminal, establerta al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Fins al moment, els Mossos d'Esquadra han intervingut importants quantitats de diners en efectiu, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana, a l'espera del resultat que s'obtingui de les cinc entrades i escorcolls d'aquest dilluns. Fonts judicials han precisat que el jutge d’instrucció número 4 de Badalona ha conclòs que l’operatiu d'aquest dilluns no implica cap supòsit de corrupció generalitzada que afecti a la institució de l’Ajuntament, del seu alcalde o de terceres persones que a les investigades ni cap partit polític.

 

 


El cap de l'organització criminal hauria realitzat altres activitats presumptament delictives de manera paral·lela, a banda del tràfic de drogues, i en què haurien participat càrrecs públics de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i al Consorci de la Mina. Ha estat aquesta investigació, independent de la primera, la que ha propiciat l'operació d'aquest matí. Aquest dilluns s’ha aixecat el secret de les actuacions i en principi no es preveuen més imputacions, detencions o entrades que les previstes, si és que no hi ha algun imprevist. 
Comentaris
C3PO
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!! //*//
0
Bravo Iceta
Posar les urnes per que els catalans poguem votar ès delicte contra Espanya, traficar amb marihuana per enverinar els nostres fills i destroçar families per la droga, aixó deu ser patriotisme espanyol oi Iceta?
1
Ramon
No parleu de corrupcions dels socialistes, que us enviaran una puta i posaran un càmera a l'armari. Ai, no, calla, que això era abans! Ara els intocables són uns altres!
1
Arfonso Guerra
Y ahora donde compro yo la farlopa? El 155 necesita mas madera ! Donde la compro?
0
Ramon
I espera, espera, que ara descobrirem que el seu xarcuter votava Jordi Pujol i aquest acabarà sent el gran escàndol polític. Tipus com el cas Pretòria.
1
Anna G.
La culpa es de Puchol
0
Sobira
El partit nacional-socialista espanyol pedro san
0
Sobira
Ningú partit espanyol te un pam de net ahi teniu Sánchez estima catalanisme tot mentida sectaris i traficants del gal eres i moltes estafes el socialisme a Espanya es com el PP podemos i siutadanus una colla de sangoneres que volen collar Catalunya 1 d octubre votem per la democràcia i la llibertat d Catalunya i la republicà d Catalunya dins d Espanya estem penedits morts i a garrotades que voleu la vida o la mort Subita fem-ho per Catalunya
0
Marc
Enverinar els nostres fills i destroçar families per la droga??!! de quin planeta vens tu? És marihuana, no pas heroïna.
9
Francesc Oto
Unionisme tòxic
0
Peret
Ara entenc els balls alegres i sense bufar de l'Iceta
0

envia el comentari