Desplegament militar a la Vall d'Aran

La diputada de la CUP Mireia Boya alerta sobre un important desplegament de l'exèrcit a Vielha

Si a principis d'aquesta setmana l'exèrcit concentrava efectius a diversos municipis de l'Alt Empordà, aquest dimecres el desplegament l'ha fet a la Vall d'Aran, concretament al municipi de Vielha, tal com es pot observar en les imatges que ha compartit la diputada de la CUP, Mireia Boya, a Twitter. Serien prop d'un centenar de militars, si jutgem per les imatges. Aquest dimarts passat fonts de l'Exèrcit van aclarir que s'estaven fent maniobres mlilitars "habituals" a diversos municipis de l'Alt Empordà, concretament a Biure, Pont de Molins, Llers, Cistella, Terrades i Boadella i les Escaules.

 
Comentaris
pm
Vinga, per terra-mar-i-aire........ Una bona nevada els hauria d'acompanyar !!!! i és clar, si passa quelcom ja sabem qui en tindrà la culpa.
Inadaptado
Empieza la liberación de Cataluña! Que alegría!
Estan sonats tots els caspanyeros
Espanya es el fesmeriure d,europa ,a la cua de incumpliments , a la cua de democracia, a la cua de corrupcio, africa comença als pirineos
Telmo
Si quisieran intimidar con el ejército no lo desplegarían precisamente en la Vall d'Aran, el lugar de Cataluña donde son más contrarios a la secesión. Seguro que son maniobras militares rutinarias.

envia el comentari