Denuncien que dos exdetectius de Método 3 treballaven en l'operació Catalunya

L'exparella d'un dels exdetectius implicats va efectuar la denúncia la setmana passada, tal com publica el diari Ara
Francisco Marco, durant la seva compareixença al Parlament | ACN

 

L'exparella d'un exdetectiu de Método 3 va denunciar la setmana passada davant dels Mossos d'Esquadra que ell i un altre exdetectiu de la mateixa agència suposadament van cobrar de la Policia Nacional per fer informes sobre polítics catalans, segons han explicat a Europa Press fonts coneixedores del cas.

 

Aquesta dona ha denunciat que la seva exparella, el detectiu Julián Peribáñez, l'havia amenaçat després de lliurar al director de l'agència ara desapareguda, Francisco Marco, correus i missatges de mòbil que poden demostrar que els detectius van fer aquests informes, ha publicat aquest dimecres el diari 'Ara'.


Segons consta en la denúncia esmentada per aquest diari, l'exparella va assegurar que "Peribáñez treballa o ha treballat per a la policia de Madrid", igual que el també detectiu Antonio Tamarit.

 

Francisco Marco ja va presentar el setembre davant dels Mossos una denúncia en la qual assegurava que s'havien usat fons reservats de l'Estat per pagar un sou de 1.500 euros al mes des del 2013 a aquests detectius per espiar polítics, la família Pujol i alts càrrecs de la policia catalana, han indicat fonts coneixedores del cas.

 

En aquesta denúncia, Marco aportava els correus i els missatges que li havia proporcionat l'exparella de Peribáñez, i assegurava que la persona de contacte dels dos detectius era un policia nacional en excedència.

 

Aquesta denúncia va recaure sobre el Jutjat d'Instrucció 21 de Barcelona, que la va arxivar, i després la Secció Segona de l'Audiència de Barcelona ha confirmat aquesta decisió, mentre que la denúncia de l'exparella de Peribáñez està pendent de repartiment als jutjats, segons han informat fonts judicials.
Comentaris
En tres o quatre dies arxivada, made in spain
Podem fer apostes!! Quant de temps creiu que arxivaran la causa perquè no els interessa i a més, els perjudica?
Operació joc brut
Al capdavall es sabrà tot sobre el cas Sanchez-Camacho/Moragas i el gerro amb el micròfon, a mesura que els protagonistes es piquen entre ells i es delaten... cada vegada tot resta més lligat al joc brut de l'estat espanyol. Sanchez-Camacho la varen enviar a Madrid perquè no obris massa la boca sobre aquest tema tant miserable que afecta de ple a l'estat espanyol, però temps al temps.
ELISENDA DE MONCADA
i pagats amb diners publics,jugar brut, es seu "DEPORTE NACIONAL" DINTRE DE DOS DIAS, "habran corrido un tupido velo" i ja estàen canvi amenaçar al Mas, Homs, Forcadell i als altres amb una inhabilitació durant uns anys, per posar les urnes i donar veu al poble,això es democracia en qualsevol pais civilitzat) ja queda demostrat una vegada mes , QUE LES LLEIS SE LES PASEN PER L'ARC DE TRIUNF QUAN ELS HI CONVE,I ENCARA HI HA QUI VOL SEGUIR LLIGAT A ESPANYA, QUE L'UNIC QUE VOL ES HUMILIAR-NOS?
Joan Girona
No em puc pas ni imaginar "la pudor" que deuen fer alguns arxius ...
remigio III
Una...Grande ...i ...Libre...? Que broma, no? Que us sembla?

envia el comentari