De la Serna reconeix la "preocupació" del govern espanyol per la dimissió d'Albert Batlle

El ministre de Foment espera que els nous responsables del cos policial coincideixin amb l'opinió de Batlle que defensava que ''la policia està per complir i fer complir la llei''
El ministre de Foment, Íñigo de la Serna | ACN

 

El ministre de Foment, Iñigo de la Serna, ha assegurat que al govern espanyol "li preocupa molt especialment" la dimissió del director general dels Mossos d'Esquadra que ha estat una dimissió ''política'' i no per motius personals. De la Serna ha afirmat que aquest fet, que se suma als canvis de Govern de la setmana passada, "no és un bon senyal". El ministre ha manifestat que els membres del govern espanyol esperen que els pròxims responsables dels Mossos d'Esquadra coincideixin amb l'opinió expressada reiterades vegades per Albert Batlle que defensava que els mossos és ''un cos policial que està per complir la llei i per fer-la complir''. El titular de la cartera de Foment ha afirmat que aquesta dimissió d'Albert Batlle d'aquest dilluns se suma a la sortides del Govern de la setmana passada i aquest encadenament de fets ''preocupa'' a l'executiu espanyol.
Comentaris
Sense contactes
Es veu que confiaven amb el Batlle aquests inútils. Excel·lent decisió doncs. Serens i ferms cap a la República.
Jordi Comasobirana
Ja donaven per fet que intervindrien els Mossos. Doncs foteu-vos, feixistes!
Filipines
Ara ja ser qui era el talp dels mossos en la operacio Catalunya.bon vent i barca nova.
La casta castellana.
Preocupats? No deieu que no es fará la consulta?
Filiprim
Preocupa molt més que en 40 anys, des de la dictadura franquista, no hagi canviat res a l'estat espanyol .Els canvis només han estat aparents. Pur maquillatge de cara a la galeria. Per dins segueix igual de podrit o més encara.
Roger
Els preocupa ?, llavors és que el nou conseller ho està fent molt bé !!
Bona notícia
Que a ells els preocupi demostra com d'oportuna era la dimissió del Sr. Batlle.
Ten-years-after
Estan preocupats perquè tot això s'els està escapant de les mans i no saben com precintar-ho tot.
Peret
Si están preocupats per apuesta dimissió, es un sensual que s'están fent les coses bé.
remigio III
Segurament el tenien comprat i si l'han pagat, hauran perdut els diners. Els "mossos" estan per a defensar el seu País respectant els seus ciutadans.
Maria Teresa
Sí realment els mossos estan per complir i fer complir la llei; però la catalana que és el País a qui serveixen.
Desconexio total ja!!!!
Evidentment, la policia catalana esta per complir i fer complir las lleis catalanes, no las de altres Nacions.....i serà fidel al seu poble.
Joan
Pero q buena gente son, como se preocupan por los catalanes, estoy como el cacao o sea MARAVILLAO, no será q les duele el bolsillo por lo que se les viene encima. ??????.

envia el comentari