C's, PSC, CSQP i PP decideixen no signar el Pacte per la reforma horària

Consideren que "queda lluny de les expectatives ciutadanes"
Parlament de Catalunya   | ACN

 

Ciutadans, PSC, CSQP i PP han enviat una carta al Govern anunciant que rebutgen signar el Pacte per la reforma horària presentat aquest dilluns. Expliquen que comparteixen la idea de racionalitzar els horaris per millorar la qualitat de vida dels ciutadans, però critiquen la literalitat del Pacte i la data que es fixa per aconseguir els objectius perquè "queda lluny de les expectatives ciutadanes".

 

Els quatre grups parlamentaris també argumenten que troben a faltar "intensitat" en la implicació del Govern en les polítiques públiques que han d'acompanyar els acords. De totes maneres, sí que assistiran a l'acte en el què se signarà. La carta està signada pels diputats Eva Granados (PSC), Carlos Carrizosa (C's), Joan Coscubiela (CSQP) i Alejandro Fernández (PP).

  

 
Comentaris
Friheden
Els feixistes i anticatalanistes ben juntets, sense caretes.Els catalans patriotes anem endevant,cap a una Catalunya moderna,europea ,sobirana i independent.
0
El bloc unionista nazional
Jejeje, ni racionalitzar l'horari ens deixa el bloc unionista nazional, bé ... quasi el bloc en ple, doncs faltaven els del partit del primo del Rivera, que ja ens la fotran per un altre costat suposo, .... potser en l'idioma dels dies de la setmana?
0
Ells tots a l'una
Per a quan la creació del PUNEC, Partido Unico Nacionalista Español de Cataluña? De fet aquesta sopa de lletres ja actua com a tal, fent tant de mal com pot al nostre país.
0
I en Coscubiela es troba còmode al costat nacional? jo me'l imaginava més del costat de la república. Estava equivocada. Res, prenc nota.
0
Boletaire
La qüestió és anar sempre contra tot el que proposi el Govern. Ja els coneixem.
0
entranyable
Aquests partits anomenats de la oposició ja és ben veritat que mai van ni volen anar a l'hora. Ja us ho trobareu, la República catalana us posarà a l'hora!
0
Abderraman
Ells porten la contrària per sistema. Si JxS i les CUP fan campanya pel vot negatiu al referèndum ja tenim el sí assegurat del PSC, Cs. i tota la comunada.
0
Bacoretta
CSQP definitivament s´ha passat amb "armas i pertrechos" a la "carcundia". Ara tindreu temps d´anar a fer el titola a les flotes de la llibertat palestines, aquí ja heu venut tot el peix i l´únic que vos queda per vendre son els rebutjos i les paperetes dels deutes.
0
1410
El bloc del status quo espanyol es consolida a pressa feta, amb els quatre genets. Objectivament és així, segons les seves subjectivitats tant se me'n dona.
0
Sly
Que queda lluny de les expectatives ciutadanes??? En el Pacte hi són tota mena d'entitats, d'associacions, de Gremis...però aquests malparits sempre saben el que la ciutadania vol...no són més fills de puta per què no s'entrenen. Fart. DUI A L'OCTUBRE.
0
Quico
DIOS LOS CRIA Y ELLOS SE JUNTAN. Cada vegada es visualitza mes clar, per TOTS aquests partits l'enemig a batre son els independentistes. CSQP definitivament arrenglerat amb l'unionisme mes ranci.
0
cap problema
no pinteu res
0
RHC
S’em fa estrany el fet de que el Coscu no signi el Pacte per la Reforma horària. Sera perque no s’els hi acudit a ells? Sera perque s’ha de consesuar amb l’Estat Español? Serà perqué ell no ha treballat mai? Aisssssss, si que va treballar 4 anys com a “conceller delegat a Fecsa-Endesa”, es cert, va ser allí on va descubrir per a que serveixen els endolls.
0
Ramonet de Salou
Fantàstic!!!. Els que no han fet res per solucionar el tema, resulta que els sembla poc. En qualsevol cas moltíssim més del que ells han fet. Ni carden ni deixen cardar.
0
Marta Fontana
Per qué quan hi ha propostes per avançar, aquest grupet només posa pals a les rodes? Hauràn d'estrenar un nou esport a Espanya: el "tocacojoneo" i declarar-lo esport nacional, hi juga tothom d'aquests partits, que són majoria allà...
0

envia el comentari