C's lamenta el suport del Govern a Mas, Ortega i Rigau

Opina que el Govern hauria de mantenir "la neutralitat, donar suport a tots els catalans, i exigir responsabilitats en els nombrosos casos de corrupció que se que protagonitza CiU"
El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa | Europa Press

 

El portaveu de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa,ha lamentat aquest dilluns la "ingerència contra el poder judicial" que suposa que el Govern doni suport públicament a l'expresident Artur Mas i a les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau, inhabilitats pel 9N, convidant-los a anar dimarts a la reunió setmanal del Consell Executiu.


En roda de premsa, ha opinat que el Govern hauria de mantenir "la neutralitat, donar suport a tots els catalans, i personar-se i exigir responsabilitats en els nombrosos casos de corrupció que se succeeixen Catalunya i que protagonitza CiU, i en els quals ha tingut molt a veure Artur Mas".

 

Segons Carrizosa, les sentències han de respectar-se i ha recordat que totes les persones són iguals davant la llei, després de constatar que Mas, Ortega i Rigau anessin condemnats per "desobediència".


Sobre la relació de Cs amb el Govern de Mariano Rajoy, ha considerat que la legislatura encara té recorregut i ha confiat en el seu acord amb el PP per fer-li president es complirà, però ha avisat que no els donaran "un xec en blanc".

 

"Ja sabíem que seria difícil, que el PP és un partit immobilista al que li costa entendre que ara no governa amb majoria absoluta. No estan acostumats a negociar, pactar i dialogar", ha sostingut, deixant clar que, malgrat tot, els toca complir les 150 mesures a les quals es van comprometre.Comentaris
Sobira
El vostre partit claveguera espanyol te molta moltíssima corrupció feste ho mirar carrizosa el teu pseudoestat espanyol està molt tacat la brutícia n es pot acumular açò sortirà per l aire i acabareu tots intervinguts d Espanya al infern
i que esperes que faci el Govern?
Deixar-les sols com van fer ahir l'Arrimada i el Albiol, deixar-vos sols per no sortir en les fotos junts amb els "lejies de Millo Astray i pikoletos de paisà amb les banderes franquistes del pollastre? Nosaltres no ens avergonyim de fer el que fem
Bacoretta
Carrizosa, no cal que matinis.
Karlus
Fora els ocupants franquistes
xup
el vostre partidas dona suport al PP i no os cau la cara de vergonya, perque aquells estan roban
JOSEP
CARRIZOZA ETS BRUT I LLARDÓS
catala emprenyat
Dit per uns individus que avalen a Rajoy no cal dir res més del que valen les seves paraules i molt més de quines són les seves intencions, que no passen per fer net de corrupció.
Jordi Estelada
I per què no s'ocupa aquest franquista de les corrupcions dels seus: jordi cañas i nart, per ex.?
ELISENDA DE MONCADA
J ja sembles la Socarrimada, que pasa? que com noteniu argument raonables, repetiu sempre el mateix com els lloros? CORRUPCIÓ? doncs mira segon un diari extranger, a Catalunya hi ha un 2% i la resta el 98% pertany a l'estat espanyol, per cert, vosaltres en teniu tambe part, hem donat suport als nostres representants I TANT¡¡, i si això et molesta, ME'N ALEGRO¡¡ SAP QUE ET DIC ? "AJO.. Y AGUA..." ES FOTEU¡¡.
Peter
Posats a lamentar ..ell si que es lamentable.
Monty
Carrinclosa, la gran majoria de democrates, catalans i europeus ens sentim atacats pel judici a mas, Ortega i rigau!!!! En canvi els ases com tu sols lamentam que ja no tenen pastaga!!!! Doncs ves-la a buscar a fora aquí no Hi ha per burxaires com tu!!!
ForaFeixistes
Ara ho has dit, a tots els catalans. No als espanyols com tu que es fan passar per catalans.

envia el comentari