Cs diu que la "manca d'efectius" de la Guàrdia Urbana porta al "descontrol total" de Ciutat Vella

El regidor Paco Sierra afirma que augmentar el nombre d'agents cívics "no soluciona els problemes reals de massificació i pisos turístics"
Carina Mejías amb Paco Sierra | ACN

 

El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha afirmat aquest matí que "la manca d'efectius de la Guàrdia Urbana està provocant una situació de descontrol total" a Ciutat Vella, i que la resposta de l'alcaldessa, Ada Colau, que, segons el partit, és incrementar el nombre d'agents cívics, "no soluciona els problemes reals de massificació i pisos turístics", perquè no tenen les mateixes competències. En un comunicat el regidor ha destacat que en el context de gran afluència turística al districte, on es calcula que hi ha 70 pisos turístics amb llicència i entre 200 i 300 d'il·legals, "la conseqüència directa de la manca de personal de la Guàrdia Urbana és l'augment de delictes i infraccions". Per Sierra, a la ciutat hi ha "permissivitat" davant d'activitats il·lícites i un "problema d'autoritat pública".


El regidor s'ha referit a la concentració de veïns contra el model turístic aquest matí a la platja de la Barceloneta per subratllar que manifestacions contra la massificació turística "van donar rellevància a Colau en les eleccions del 2015", però dos anys més tard "la situació ha empitjorat". Per Sierra, això es deu a què "la gestió del govern municipal ha fracassat", i ha lamentat les "situacions de degeneració total" que es viuen al districte.
 

El regidor considera que s'està alimentant la turismofòbia, i ha fet una crida a "penalitzar sense complexos els comportaments incívics de turistes i vàndals".
Comentaris
Joan García
No havien dit que vostès actuarien implacablement contra la corrupció? Ai la demagògia! Encara estic esperant un comentari sobre el Prat . A part de fer d'oposició per a segons qui, fan alguna cosa per denunciar, com a mínim, les situacions injustes que pateixen TOTS els catalans? Exemples: Prat, rodalies, corredor Mediterrani, inversions no realitzades.... Sentències que laminen constantment, creant normes o lleis d'àmbit estatal, si s'escau ( impost estatal dipòsits bancaris al 0 %)......
2+2=4
Sobre el Prat no en parlaran, perquè tenen a tota l'afició recolzant la vaga, per així fer caure el prestigi de Catalunya, i alhora incrementar el nombre de forces d'ocupació uniformades. De les altres vestides de carren n'estem plens, sense saber-ho.

envia el comentari