El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cospedal diu que Rajoy ha salvat Espanya de la “fallida i la rebel·lió”
  • CA

 

La secretària general del PP i ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha tret pit de la gestió del Govern de Mariano Rajoy perquè, segons ha dit, ha “salvat Espanya de la fallida” i de la “rebel·lió” independentista. A més, ha atacat durament Ciudadanos (Cs), a qui sense citar expressament ha qualificat de partit “liquid i gasós”, que canvia d’opinió contínuament i a qui li torna “boig penjar-se medalles”.

 

“Nosaltres no donem bandades amb els nostres senyals d’identitat, el nostre ideari no viu pendent tots els dies de la previsió meteorològica de què diran les enquestes demà o demà passat”, ha afirmat Cospedal a la inauguració de la convenció nacional que el PP celebra aquest cap de setmana a Sevilla.

 

La presència en el conclave de la presidenta de Madrid, Cristina Cifuentes, després de la polèmica del seu màster i les últimes informacions han centrat l’inici d’aquesta cita popular.

Davant un auditori entregat, Cospedal ha afirmat que en aquests sis anys, l’Executiu de Rajoy ha “salvat Espanya de la fallida i de la rebel·lió”. “La nostra sobirania econòmica i nacional, això és el que hem salvat”, ha exclamat, després de preguntar-se on queda avui “la prima de risc” o les “bravates i les amenaces” dels independentistes.

 

En contra d’aquestes formacions, i clarament parlant una altra vegada de Ciudadanos, Cospedal ha dit que el PP es presenta amb el treball ja realitzat de governs i alcaldes, d’executius que han hagut d’afrontar l’aplicació de l’article 155 a Catalunya mentre uns altres “es donen cops de pit davant de la televisió”.

 

La número dos dels populars ha reivindicat també que aquesta formació ha fet front a les “dues espases de Damocles”, la de la “fallida econòmica” i la “desvertebració nacional”. Espanya segueix sent Espanya “gràcies” al Partit Popular. I ha dit que no poden permetre que els robin les banderes i els avasallen, sinó que han de defensar el que han estat. “I defensar als nostres. Això és el que hem de fer”, ha reclamat a tots els càrrecs i afiliats reunits a la convenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa