Correus demana als treballadors que no enviïn material relacionat amb l’1-O

L'empresa estatal ha fet arribar una instrucció a directors d'oficines i de sucursals perquè impedeixin l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans
Furgonetes de repartiment de Correus | ACN

 

Correus ha demanat als seus treballadors a Catalunya que s'abstinguin de "realitzar l'admissió d'enviaments, o dur a terme qualsevol acte, que pugui estar relacionat" amb el referèndum de l'1 d'octubre, segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l'ACN. La instrucció d'aquesta empresa pública estatal recorda que "Tribunal Constitucional ha acordat la suspensió de tota la normativa que regula el referèndum d'autodeterminació de Catalunya" i que també queda suspesa "qualsevol actuació o iniciativa" que permeti celebrar la consulta. Amb aquesta missiva, destinada als directors d'oficines i sucursals, es pretén impedir l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans.


La missiva també demana que s'informi d'aquestes instruccions a "tot el personal de les unitats, amb especial atenció als torns de tarda, així com al personal de les oficines dependents". A més, subratlla que si els treballadors tenen algun "dubte, aclariment o incidència", es posin "immediatament en contacte" amb seu "cap de sector".
Comentaris
Joan Jaume
Què diuen els sindicats ? Què diu Union Postale Internationale ?
P.I.
I com coll****s pretenen saber que dins d'un paquet hi ha material relacionat amb el referèndum? Apart que el correu és inviolable, o l'obren i ho miren, o no sé pas com pretenen fer-s'ho, la veritat .....
josep de sitges
correus es una merda d'empresa que no fa be la seva feina i maltracta els repartidors. mai es contractaria per repartir res serios...
Laura
Ni un pas enrere. L’1 d’octubre és imparable. L’1 d’octubre és imparable perquè ja no tenim por. No tenim por de les repressions, dels jutges o dels tribunals (anti)constitucionals. Ningú pot frenar la voluntat d’un poble. Tant si es vol com si no es vol els catalans tenim el destí a les nostres mans. Votarem, guanyarem i marxarem. S’ha acabat la democràcia de fireta. És el temps dels valents.
fideli
ja tenim una empresa que haurà de plegar...
Copal bot
Esperem que el "Govern" no hagi pensat en Correos de espanya pel enviament de les paperetes. Encara que sigui una mica més card val la pena utilitzar empreses privades. ll*ll
MJE-MiT
Boicot a Correos
Cada cop sembla més el règim del Franco
Diguem que una mesura així no sembla pas pròpia d´un país democràtic.
Kike
i ells q saben q tenen dins les cartes ? Q ho miren ?
CORREUS CATALANS
Una altra empresa que haurà de decidir si marxa de Catalunya. En muntarem una altra que de veritat es digui Correus, ja ens quedarem els treballadors que ho vulguin, serem més efectius, i marxaran menys diners, es veu que a Catalunya tenen beneficis i amb aquests diners mantenen CORREOS a les altres autonomies.
Fastic estar a pais tan manipulador,trilero,corrupte, marxem urgent
On no n'hi ha no en raja
Què en diuen els sindicats, què en diu la Union Postale Universelle? I si els sobres no tenen remitent, que faran a Correos els obriran per a verificar d'on venen?
joan
La correspondència es inviolable. I u diu la llei postal internacional
Inadaptado
Buena opción. Hay que hacer todo lo posible para que el golpe de estado separatista fracase
Ceba
Home ...... , funcionaris de correus , "con la iglesia hemos topado" .
remigio III
Zoido vol que no es "coaccioni" a qui no vulgui participar al referèndum. Bé, ja tenim alguna afirmació creïble. Referèndum ja ho tenen clar. És un referèndum. Ara l'avís a "correus". Que no envien targetes als ciutadans... Tarden a contradir-se una tancada d'ulls xinesos. Recordeu Cardona si es perd la votació.
Espania del Nord
Als catalans ja no ens sorpren res del que fan, llàstima que no saben que tot això els hi sortirà molt car.
Un altre delicte més que pensen violar, ja no en ve d'un
Home, un altre dret que violarà l'Espanya democràtica, ara el de la violació de la correspondència d'altri, penat amb presó, és a dir, de 6 a 12 anys de presó. Però és clar, coneixent la justícia espanyola i la seva adaptabilitat als franquistes de tota la vida, per a ells no hi hauria pena de presó tot el contrari, ja ens els coneixem.

envia el comentari