Condemnen Unió a retornar 178.000 euros per lucrar-se amb desviaments de fons

Els candidats d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Sánchez Llibre, juntament amb el secretari general d’Unió, Ramon Espadale | ACN

 

L'Audiència de Barcelona ha conclòs que Unió es va lucrar amb diversos desviaments de fons i l'ha condemnat a retornar 177.932 euros dels que es va beneficiar al no haver abonat factures que li corresponien.

 

En una sentència recollida per Europa Press, la Secció Sisena de l'Audiència conclou que Unió es va beneficiar que la Fundació Catalunya i Territori (FCT, afí al partit) va sufragar factures per tasques que en realitat es van fer per a la formació democristiana.


La sentència contra Unió es produeix en el marc d'una causa en la qual també han estat condemnats, entre d'altres, el que era president de la fundació, Josep Boqué, i dos exvocals de l'entitat.
Comentaris
josep
uiii, duran, que has fet...
I duran, i duran...
Doncs ja poden incautar els beneficis del "bodrio" de llibre que aquest cerillo ha pulicat. 200 euros com a màxim.
Marcelramon
Au doncs, a pagar,..Ni us volen a Espanya, per ser catalans, ni us estima una gran majoria de gent a Catalunya, per ser botiflers i traidors.
Cossí
Non problem !: amb els diners que guanyarà en Duran amb el seu llibre, en tindrà de sobres.
xup
els tornara el Duran? o traspassara als militans amb un bon pase de pecho com a torero que era
Juanito
Lo podrian descontar de los beneficios del libro del Duran, para el lo primero es la legalidad, imagino estara de acuerdo en pagarlo.
Bepo
Quina prèdica ens farà ara monseñor Duran? Què explicarà als seus, si encara en els té? Aquest senyor que no té un pel de tonto avui li han girat la truita, pobre home!
Pregunto
Com se pot ser de indigne que en comptes de amagar-se, encara segueix intentant enganyar a la gent.
OPUS
Paga l'esperit sant
DURAN, EL BARCENAS-UDC
Com catolic el Duran Cara-dura nomes sabia robar, robar i robar i resar un parenostre, el MOLT QUINQUI ANTISOCIAI UDC, EL PP-GURTEL DE VERITAT
Lo tro de ponent
Unió? Què és això? En sona d'alguna cosa però ara no ho recordo XD ||*||

envia el comentari