Colau sobre el referèndum: "La qüestió no és si és pactat o no és pactat, sinó que sigui efectiu"

Creu que Puigdemont hauria de participar en la conferència de presidents perquè "s'ha d'anar a tots els espais de diàleg"
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona. | ACN

 

"La qüestió no és si és pactat o no és pactat, sinó que sigui efectiu". Així s'ha expressat aquest dimecres l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, sobre el referèndum d'independència en declaracions a TV3, on ha remarcat que el seu espai polític està esperant a veure quina proposta fa el Govern "perquè el referèndum sigui un referèndum i no una altra cosa".

 

En aquest sentit, ha remarcat que caldrà que interpel·li tothom, que obtingui el reconeixement internacional i també garantir la seguretat dels funcionaris.

 

D'altra banda, Colau ha opinat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria de participar en la conferència de presidents del proper 17 de gener perquè, al seu parer, "s'ha d'anar a tots els espais de diàleg".
Comentaris
pep - manresa
El referèndum el farem igualment, t'agradi o no, si vols que sigui efectiu fes-ne campanya perquè els teus votants hi participin, encara que alguns votin NO, tot i que millor que votin SI, és clar. Ah, i el Puigdemont no hi ha d'anar a fer res a una reunió d'autonomies, en tot cas només calen negociacions bilaterals d'estat a estat, ja es va veure ahir el "diàleg" espanyol, de la mateixa manera que els jugadors del Barça no hi havien d'anar a fer res a un akelarre madridista de la Fifa.
no
La qüestió és si els comuns contribuiran a que sigui efectiu o no.
Jordi
Concreta Colau. Quins criteris ha de tenir per vosaltres per considerar-lo efectiu? Hi haurà una diferència essencial amb el 9N: estarà legimitat per un Parlament vàlid i legal escollit democràticament. Oi?
Vigia
Enèsima giragonsa dels comuns ...
Si creu que en Puigdemont ha d'anar a la conferència de presidents és que no ha entès res del que està passant. Fins i tot si no hi hagués el sobiranisme i el referèndum, en Puigdemont hauria de donar el cop de puny a la taula per dir prou d'aquest color.
Josep de Palafrugell
Sra Colau. El que realment seria vo es que els del seu partit es manifestessin de una puta vegada, I votessin per la independencia que es el que necesitem a Cataluntya. per sortir de aquesta España que no ens vol nomes per els diners que treuen deL nostre país ......... ¿ REPRESENTEU A CATALUNYA ? DONC SOTIN INDEPENDENCIA DE UNA VEGADA I NO FASSIN LA PUTA I LA RAMONETA, DIGUEN TONTERIES QUE NO VAN A CAP PUESTO. VOLEM SER LLIURES I UN PAIS INDEPENDENT
o sigui que :
Puigdemont ha de participar en la conferència de presidents perquè "s'ha d'anar a tots els espais de diàleg"i el Sr. Puigdemont representa als 7.500.000 de Catalans !!!!!
o si o si !!
El Sr. Puigdemont es el president de los 7.500.000 Catalanes,no solo de los de las manifas !!!!
Cal Gravat
pep - manresa : he llegit el teu escrit i no es poden dir mes mentides juntes !! el futut de toit es quet'ho creus !!
Sóc
Sóc una bona persona, però el troll multi-pseudònim m'ha fet enfrontar-me amb el meu costat fosc: per primer cop desitjo una mort lenta, dolorosa i cruel a algú
Stalin Amorgan
I per a que el referèndum sigui "efectiu", els comuns-istes monàrquics embolicaran fins a la fi i es donaran de baixa a darrera hora. Que ja us coneixem, macos
para pep - manresaen tot cas només calen negociacions bilaterals d'estat a estat
A Navarra no le hace falta autodeterminarse, con que su parlamento inicie los trámites de independencia es suficiente, ya que lo tienen pactado en la Constitucion y en su Fuero , Navarra nunca renunció a sus derechos históricos y en Madrid lo tienen tan claro que Navarra es cuestión de Estado. Los vascos permanecerán en España hasta que les deje de interesar, tenedlo claro.
BS Palafrugell
colaua tramposa, mentidera i demagoga, una trepa trilera sense cap formació.
Joan (Born)
La lloca que té tots els temes importants del Ajuntament penjats...ha parlat!!! Em pregunto si no hi ha un sol periodista que pugui fer alguna pregunta intel.ligen a aquesta botiflera...sols en aquest blog, hi ha més gent argumentant que 10 min d´entrevista...!!!
MFX
Els únics que no acceptarien el resultat del referèndum són els del PP i classes dominants afins de l'IBEX. I amb la vostra actitud els feu el joc. És més fàcil que la comuniat internacional accepti el resultat, que no pas l'oligarquia dominant accepti un referèndum pactat. Només enganyeu la gent menys informada i que moltes vegades coincideix amb la que més necessita un canvi radical. Mireu els de l'IBEX com estan encantats amb la vostra actitud tan complaent. Bravo!!!
les negociacions bilaterals d'estat a estat
Nomes son posibles a Navarra i el Pais Vasc !! el demes som AUTONOMIAS !!!!
El meu nom és cosa meva
Si guanya el 'No', quin dubte hi haurà sobre la seva 'efectivitat'? O és que la 'efectivitat' val només per si guanya el 'Si'?
Quina vergonya d'"esquerres"
Cada dia em foten més angúnia aquesta gent de la Putailaramoneta V 2.0. Digueu clarament que voleu que Catalunya sigui un país trossejat en províncies espanyoles, i Barcelona una ciutat provinciana. Que això us va molt bé per a viure com a reis. I després aneu a "defensar" causes exòtiques i perdudes que no us comprometen en res, com sempre heu fet.
Mentidera: tu no mous el cul pel referèndum, no et veig batallar per què es faci
La via Colau, la recta via cap al bloqueig infinit de la qüestió...
Exigeixen i bloquejen
Les cúpules dels "comuns", els millors aliats de l'estat espanyol per impedir l'exercisi del dret d'autodeterminació i la independència.
Això és la "nova política"???
Aquests "comuns" actuen com uns covards: a l'hora de la veritat els entren "cagarrines". Que si serà «complex», que si ha de ser «efectiu», que si «millor si a Madrid ens donen permís», que si «millor no posar dates», ai, ai, ai...que «ens ve al damunt el referèndum ens haurem de definir», ai, ai, ai...!
Vet aquí les cúpules dels "comuns"!
Sra. Colau, tots solets us poseu en evidència, fins i tot davant les vostres pròpies bases i votants! Sou l'últim recurs de l'estat monàrquic espanyol, l'última barricada antidemocràtica per intentar dilatar "sine die" l'exercisi del dret del poble català a la seva autodeterminació i independència! Quedeu retratats com "l'esquerra" més profundament conservadora, immobilista, rància i genuflexa d'Europa, veritables agents del continuisme monàrquic "pan-espanyol".
Clar
Si els del PP no fossin tan franquistes, potser ja estarien finançant l'espai de la Colau. Es una aliada valuosisima per ells!!. El Domenech farà els oficis solidaris a Madrid mentre la Colau aprofita la plataforma de l'alcaldia per estar en campanya electoral permanent per a unes noves elecciones autonòmiques. S'imaginen l'alcalde de Manresa fent el mateix?. El referendum per ells es un malson porque els incomodaria molt haver de desenmascara-se definitivamente i haver de fer campanya pel no.
Destapem els seus paranys!
Davant l'hegemonia del moviment independentista, les cúpules dels "comuns" només aspiren a dilatar-ho tot amb tot tipus de giragonses, per arribar a que primer es convoquin eleccions (que és el seu objectiu tàctic primordial), a les quals confien que es produeixi un canvi en la correlació de forces que els hi permeti evitar la independència. Cal avançar-los per l'esquerra i deixar-los enrere, posant al descobert el seu paper d'aliats objectius de la monarquia espanyola!
Manen els ciutadans!
Els paisos amb tradició supremacista sempre neguen i prohibeixen a les seves constitucions la independència dels dominats o depenents. Això, però, mai a la història ha impedit la independència de cap poble que s'hi hagi posat amb decisió, persistentment i majoritària a batallar pel seu dret inalienable d'autodeterminació i d'independència. El s. XX ha estat un dels segles amb més processos d'independència i de proclamació de nous estats, a partir d'estats amb constitucions que ho prohibien!
Sra. Colau, vostè no és d'esquerres, s'ha tornat una conservadora pusilànime
En el context actual del reaccionari i antidemocràtic estat monàrquic espanyol, fer la independència és d'esquerres, objectivament, per sobre de les subjectivitats de que sigui. No fer-la, mantenir la continuitat del règim antidemocràtic i monàrquic, es de dretes, s'oposi qui s'oposi (encara que qui s'oposa es faci dir, capciosament, "d'esquerres", Sra. Colau).
La insportable levedad del "colauismo"
La Colau & co., son los [email protected] de [email protected] que en 1956 proclamaron la "reconciliación nacional" con el franquismo, quebrando el frente de lucha antifascita, en 1976 asumieron genuflexos la monarquía, quebrando el frente unido republicano, y en 1978 pactaron la Constitución monàrquica con los franquistas, instaurando el "olvido històrico", la amnistía para los torturadores y la "cogestión buenista" del capitalismo... Tienen la traición en los genes...
edward
aquesta dona va obtenir uns minsos resultats en les eleccions municipals de Barcelona .Una quarta part dels barcelonins que va anar a votar.No es un líder popular ni un líder d'opinió. No li trobo explicació racional al voler convertir-la en un líder mediátic
xup
a tots aquells que parlant de l,estat vasc i navarres, ells al seu moment tenien pistoles per aixo tenen el que tenen, aixo va influir i molt
Fart d'hipocrites
Proposo que la Sra. Colau participi com a observadora a la reunio de presidents autonòmics. D'aquesta manera s'adonarà del "broquil" que hi donen...i podrà informar als "comuns". Ara bé, que tingui ben clar que cal ser (molt) "masoca" per anar a aquesta mena de "trobades"....
Colau botiflera
Els comuns foten vergonya aliena i son uns botiflers, almenys la majoria.

envia el comentari