Colau es desvincula dels cartells turismofòbics instal·lats en plafons municipals

L'Ajuntament demana a l'empresa concessionària que expliqui com s'ha pogut introduir aquesta publicitat no autoritzada

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, ha assegurat aquest dilluns que el consistori no té "res a veure" amb els cartells contraris al turisme que s'han vist en alguns plafons municipals. "És evident que l'Ajuntament no fa aquest tipus de publicitat", ha dit. Després de recordar que el primer que es va detectar es va retirar de forma immediata, Colom ha explicat que el govern municipal ha demanat a l'empresa concessionària que faci una revisió de tots els plafons per detectar si hi ha algun altre cas, a més de donar explicacions de com s'ha pogut introduir aquesta publicitat no autoritzada. El Grup Demòcrata, Cs i ERC han demanat al consistori que aclareixi què ha passat. El primer cartell que es va detectar portava com a missatge 'Barcelona it's not your fucking shopping center' (Barcelona no és el vostre coi de centre comercial).


El portaveu del Grup Demòcrata a l'Ajuntament, Joaquim Forn, va demanar una investigació per l'aparició d'aquests cartells. A través de Twitter, va preguntar quin control estaven fent el consistori i la concessió per evitar aquesta situació, i va adjuntar la fotografia d'un nou plafó amb el lema 'Stop raising my rent' (Pareu d'apujar el meu lloguer). Des de Cs, la presidenta del grup, Carina Mejías, va demanar explicacions tot opinant que el fet de "no condemnar ni impedir escarnis a hotels provoca aquests abusos". "Com s'ha pogut colar aquest atac al comerç en una concessió pública? Demano a Ada Colau la seva retirada immediata", va piular diumenge el líder d'ERC al consistori, Alfred Bosch. L'Ajuntament ja va informar diumenge que aquesta no era una campanya institucional i que s'havia ordenat la retirada d'aquesta falsa publicitat.

 
Comentaris
Abderraman
El tema de la Colau és el màxim del cinisme. Ella prou sap que va donar el plàcet a l'edició dels cartells, subvencionant-los, en part, amb fons extrapressupostaris.
0
MarcBdn
Quina vergonya que fa aquest ajuntament. Segur que els adoctrinats per la secta els tornaran a votar.
0
Roma
Vosaltres sou els ideòlegs dels cartells, dels okupes i de tota la merda que heu escampat a Barcelona.
0
Marc
En tot cas hauria de ser "Barcelona IS not your fucking shopping center".
0
Edgar D
Colau = cínica... només apareix a les fotos de les inauguracions.
0

envia el comentari